Bookmarks

    Η  Energean Oil & Gas θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για τη σεζόν 2018-2019 στη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Έτσι η ομάδας της Καβάλας θα ονομάζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο Energean Kavala BC.    

     

    Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο χορηγός-ονοματοδοσίας εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνων  Σύμβουλο  Μαθιό Ρήγα και τον Διευθύνων Δύμβουλου στην Ελλάδα   Δημήτρη Γόντικα.

     

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αρχικά το λόγο πήρε ο Μαθιός Ρήγας, ο οποίος υπογράμμισε τα εξής:

    -«Είμαι διπλά χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος γιατί είμαι στην Καβάλα, μια πόλη  που αγαπάω και ο δεύτερος γιατί αγαπάω το μπάσκετ.  Όσο μπορούμε θα στηρίζουμε το μπάσκετ και την Καβάλα θα συνεχίζουμε να το κάνουμε, για το καλό του τόπου και για καλό της ομάδας που αποφασίσαμε να στηρίξουμε. Είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκινάει πάλι. Υπάρχει μια υγιή προσπάθεια στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, από τον πρόεδρο, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες και θέλουμε να δούμε αυτή την ομάδα να πηγαίνει ακόμη καλύτερα με υψηλούς στόχους. Εύχομαι καλή επιτυχία, υγεία στους παίκτες».

     

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος  της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας Βαγγέλης Παππάς τόνισε τα εξής:

    -«Αισθανόμαστε βαθιά υποχρεωμένοι για τη συνεργασία και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η εταιρία και να πάμε σε μια θέση πολύ καλή στην Α2 κατηγορία. Αν μπορούμε να πάμε και σε μια άλλη κατηγορία η Ενεργειακή θα μπορέσει να στηρίξει την προσπάθεια.  Χρειάζεται όμως να παράγουμε έργο και στις Ακαδημίες.  Η Ενεργειακή έρχεται να υποστηρίξει όλο το οικοδόμημα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας».

     

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το λόγο πήρε και ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής:

    -«Πάντοτε είχαμε στην φιλοσοφία μας μια πολιτική να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε κάνοντας στοχευμένες ενέργειες προσπαθώντας να βοηθήσουμε κοινωνικές ομάδες που είχαν ανάγκη η λύνοντας κάποια ζητήματα που θα μπορούσαμε εκ της φύσεως μας θα μπορούσαμε να τα λύσουμε ταχύτερα. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε και μια άλλη προσέγγιση στο ρόλο μας. Θέλω να τονίσω ότι η επιλογή αυτή έγινε με βάση κάποιους στόχους που και εμείς έχουμε θέσει.  Θέλαμε να στηρίξουμε ένα φορέα που θα βγάζει το όνομα της πόλης παραπέρα, οργανωμένα και με ήθος».

    Comments are closed.