Bookmarks

    Στο τελευταίο φιλικό του, πριν από την πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα της Κυριακής (23/9) στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος νίκησε τον Μακεδονικό με σκορ (2-1) αφού ήταν καλύτερος και εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα του και στα δύο ημίχρονα.

     

    Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στο μεγαλύτερο διάστημα της φιλικής αναμέτρησης ξετύλιξε τις αρετές της σε άμυνα και επίθεση, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε δίκαια στη νίκη με τέρματα που σημείωσαν ο Τσούσης και ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Σβεν Γιατσίνοβιτς ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε (2-1) με τον Γουνόπουλος λίγο πριν από το τέλος τους φιλικού. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός δυνατού φιλικού και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Παραλιμνίου, σε μία ακριβώς εβδομάδα.

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Α.Ο.Κ.: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης (70` Βοσνιάδης), Τουμανίδης, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος (88` Αδαμάκης), Γιατσβίνοβιτς (86` Ντουρτμές), Τσούτσης (67` Μπαρέτας), Γεμιστός.

     

    Μακεδονικός: Γουμάγιας, Πολιανίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσιαμπάζης (10`  λ.τ Λαβιδάς),  Δούμας, Ζαφειρίδης, Τσουκάνης, Γαρύφαλος, Ρένο, Καρλόπουλος, Κρυστάλλης.

    Στο Β` μέρος αγωνίστηκαν και οι:  Αγγελούδης, Μούσα, Μπαρτούσι, Τοτολίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Γουνόπουλος.


    Comments are closed.