Bookmarks

    Η Energean Kavala BC προκρίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/9) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την εντυπωσιακή  εμφάνιση που πραγματοποίησε την σπουδαία νίκη που σημείωσε με 90-72 σε βάρος του Ιπποκράτη Κω στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».  

     

    Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Η αποτελεσματικότητα στη επίθεση, η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, η καλή άμυνα και η αυτοπεποίθηση που διέκρινε τους παίκτες της ομάδας της Καβάλας ήταν τα κύρια συστατικά της νίκης η οποία αποδεικνύει ότι η προετοιμασία της βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Κορυφαίοι παίκτες  της ήταν οι Ετινόσα και Κουμλέλη οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα Μοναδικό αρνητικό χαρακτηριστικό της εικόνας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ήταν ο λιγοστός κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας.

     

    Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-32, 68-60, 90-72

     

    Energean Kavala BC:  Ετινόσα 20, Μίτροβιτς 14, Παπαζούδης 3, Καμάρας 8, Ναούμης 10, Προδρόμου 5, Σταματογιάννης, Κουμλέλης 17, Πιεβάλιτσα, Φλιάτης 4, Σκλήβας 7, Παππάς 2.

     

    Ιπποκράτης Κω: Λάανε 7, Μαστόρος 5, Σκούφης 6, Τρύπας 3, Ναούμης 12, Καλαμπάκας 2, Ασημακόπουλος 17, Χατζηνικόλας 7, Χαρίσης 13, Καραθωμάς, Λάμπρου.

     

    Φιλικό διαζύγιο με τον Αθανασιάδη

    Τέλος να αναφέρουμε ότι παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Energean Kavala BC αποτελεί ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Αθανασιάδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Οι δυο πλευρές χώρισαν φιλικά την συνεργασία τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν αποκλείεται μια ακόμη μεταγραφή για την Energean Kavala BC, το επόμενο χρονικό διάστημα.

    Comments are closed.