Bookmarks

    Ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο οποίος αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί σε ομίλους των τριών και τεσσάρων ομάδων έκαστος. Οι αγώνες θα είναι μονοί, ενός γύρου, με έδρα τέλεσης του αγώνα αυτήν που θα βγει από την κλήρωση.

     

    Μάλιστα όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του πίνακα βαθμολογίας από κάθε όμιλο, ενώ οι υπόλοιπες φάσεις, πλην της ημιτελικής θα είναι σε μονούς αγώνες (νοκ-άουτ). Η κλήρωση των αγώνων του φετινού Κυπέλλου όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ.

    Τέλος στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας υπογραμμίζεται ότι την ίδια ημέρα και ώρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση του νέου θεσμού, του Κυπέλλου Κατηγοριών, που θεσμοθετείται για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσής μας. Το Κύπελλο αυτό αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στις ομάδες μας, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν, μέχρι τον τελικό, ισοδύναμες ποδοσφαιρικά ομάδες και θα έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το έπαθλο του Κυπέλλου.

     

     

     

    Comments are closed.