Bookmarks

    Επιβλητική νίκη σε βάρος του Ορφέα με σκορ (1-4) πέτυχε ο Βύρωνας Καβάλας αποδεικνύοντας ότι η προετοιμασία του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

     

    Η ομάδα του Βύρωνα εκμεταλλεύτηκε με τα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων και δίκαια έφτασε στη δίκαιη νίκη, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα στον επιθετικό τομέα. Βέβαια να τονίσουμε ότι οι δύο τεχνικοί Γιάννης Καρακότσαλης και Γιώργος Αγγελίδης έκαναν αρκετές δοκιμές. Και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Τα γκολ του αγώνα

    Στο 35` ο Παντελίδης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο Βύρωνα γράφοντας το (0-1) και στο 37` ο Άγγος με σουτ έγραψε το (0-2). Στο 61` μετά από προσπάθεια του Τσίλογλου, ο  Παπουτσής με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το (1-2) και στο 85` με κεφαλιά ο Παντελίδης έγραψε το (1-3). Στο 90` με έξοχη ατομική προσπάθεια ο Παντελίδης διαμόρφωσε το τελικό (1-4).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Ορφέας: Ευστρατίου, Βερβερίδης, Χριστοδουλίδης, Τσιακίρης, Τουρασανίδης, Σολακίδης, Ντομί, Μώραλης, Μουρτιάς, Τελλίδης, Γοργίας.

    Έπαιξαν και οι: Δάδαρος, Διτόπουλος, Παπουτσής, Τσίλογλου, Γιαλαμής, Αναστασιάδης, Καπνόπουλος, Ηλιόπουλος, Σταυρίδης, Ιωαννίδης.

     

    Βύρωνας: Σιαματάς Χ, Σ. Αγγελίδης, Σεφερίδης, Μαυρογιάννης, Φαρσάκογλου, Κεφαλαδέλης, Κυγάης, Δελής, Καρίπογλου, Άγγος, Παντελίδης.

    Έπαιξαν και οι: Μπίλιας, Κεσαπίδης, Κιτσώνης, Πεφάνης, Θ. Σιαματάς, Γοριδάρης, Μπάφας.

     

    Comments are closed.