Bookmarks

    Με την ευκαιρία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που  αρχίζει το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο  εύχεται  σε όλους  τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του νομού μας να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους  και να επιτελέσουν  με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

     

    Εύχεται σε όλους τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

    Καλούμε όλους  τους φιλάθλους  να συμβάλλουν και αυτοί από την πλευρά τους , ώστε φέτος να έχουμε ένα ποδόσφαιρο όμορφο, χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στα γήπεδα με τις οικογένειές τους. Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο.

    Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές να βοηθήσουν με τη συμπεριφορά τους τους διαιτητές και να δείξουν εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τους. Αλλά και οι διαιτητές μας να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, εκπέμποντας το αίσθημα της  ισοτιμίας, ισονομίας και εφαρμογής των κανονισμών, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από προπονητές, παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους.

    Καλή επιτυχία σε όλους σας.

    Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατεύσουμε.

     

    Comments are closed.