Bookmarks

    Δύο (2) κύπελλα και έξι (6) μετάλλια, εκ των οποίων 2 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο, ήταν ο απολογισμός των αθλητών του «Αετού» Νέστου-Καβάλας από τον 2ο αγώνα σκοποβολής κόμπακ σπόρτινγκ που έγινε την προηγούμενη Κυριακή 5 Αυγούστου στην Κομοτηνή με διοργανωτή τον «Ωρίων».

     

    Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Παπαντωνίου με καταπληκτική επίδοση 46/50 κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία και ο Δημήτρης Βαβάκας την τρίτη θέση με επίδοση 43/50. Οι πολύ καλές επιδόσεις και στην κατηγορία των εφήβων ο Κωνσταντίνος Βαβάκας ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει τον θαυμασμό όλων και παράλληλα την πρώτη θέση στους αγώνες με επίδοση 32/50.

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι στο ομαδικό (Παπαντωνίου, Βαβάκας Δ., Μυστίλογλου) κατακτήθηκε η δεύτερη θέση με επίδοση 125/150 που χάρισε στο σύλλογο τρία ασημένα μετάλλια.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Θωμάς Μυστίλογου στην Β’ κατηγορία με επίδοση 36/50 κατετάγη στην 4η θέση.

    Τέλος επισημαίνεται ότι ανάλογη γηπεδική υποδομή γι’ αυτό το είδος της κυνηγητικής σκοποβολής δεν υπάρχει πουθενά στο Νομό Καβάλας, και οι επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου πραγματοποιούνται χωρίς την απαιτούμενη και κατάλληλη προετοιμασία τους.

     

    Comments are closed.