Bookmarks

    Τον πρώτο του τίτλο για την νέα περίοδο κατάκτησε πέρα για πέρα δίκαια το απόγευμα του Σαββάτου (11/8), ο Α.Ο.Κ. του Παύλου Δερμιτζάκη στον τελικό του Super Cup «Βασίλειος Ραφτόπουλος» της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σε βάρος του Κεραυνού Πέρνης με σκορ (2-0).

     

    Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δικαιώνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών του Α.Ο.Κ. κυρίως όμως τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν την επίπονη προετοιμασία που θα ακολουθήσει στον Βώλακα της Δράμας. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα δείγματα της μέχρι τώρα δουλειάς του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη άρχισαν να φαίνονται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο στον αγωνιστικό χώρο και η ικανοποίηση που υπάρχει στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» θεωρείται δεδομένη. Βέβαια υπάρχει δρόμος κοπιαστικός ακόμη μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μέσα στο διάβα του, ο νέος Α.Ο.Κ. που «χτίζεται» να είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Από την άλλη πλευρά και ο Κεραυνός Πέρνης, νεοφώτιστος στην κατηγορία άφησε θετικές εντυπώσεις, είχα κάποια καλά χρονικά διαστήματα στο ενεργητικό του και σίγουρα μέσα από το χρόνο και τις καθημερινές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδα, η τεχνική του ηγεσία θα «γιατρέψει» όσες αδυναμίες διαπιστώθηκαν.

     

    Τα γκολ του τελικού

    Στο 32` του τελικού και μετά από την σέντρα ακριβείας του Ζέρη, με κεφαλιά ο Βαλαβανόπουλος δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο και άνοιξε στον Α.Ο.Κ. το δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου γράφοντας το (1-0). Στο 59`της αναμέτρησης από την πάσα και πάλι του Ζέρη, ο Τσούτσης δεν είχε δύσκολο έργο και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα το (2-0). «σφραγίζοντας» τη νίκη του Α.Ο.Κ…

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Πολύ καλός ήταν σε γενικές γραμμές ο διαιτητής της αναμέτρησης Ψωμόπουλος και οι βοηθοί του Καμπερίδης-Γεροντίδης. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ.: Δήμιζας, Ζέρης (65` Μπλιός, Λυμπεράκης,), Τουμανίδης, Παυλίδης, Γαβριηλίδης (83` Βοσνιάδης), Γ. Παπαδόπουλος, Τσούτσης (65` Κέρθι, Γιατσβίνοβιτς) Δουρτμές, Γεμιστός, Βαλαβανόπουλος (83` Αδαμάκης).

     

    Κεραυνός Πέρνης: Γεωργούσης, Λάσπατζης, Μπουλγούρας, Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Λεγάτος (65` Τσανακτσόγλου), Τζιβανόπουλος (65` Κριεζής), Τσάκωνας (79` Σουκρήογλου), Γκεοργκίεφ (88` Μαβινόπουλος), Χαριτίδης, Μπαντάνης.

     

    Comments are closed.