Bookmarks

    Με ομόφωνη απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Ενιαίας σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου Καβάλας.

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι η είδηση που βγήκε από την τελευταία συνεδρίασης της συγκεκριμένης Σχολικής Επιτροπής είναι ότι για 8 αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Καβάλας το διοικητικό της συμβούλιο μετά από πρόταση του προέδρου της Πέτρου Πετρόπουλου παραχωρεί τους αθλητικούς χώρους με την μερική δωρεάν παραχώρηση σε μία προσπάθεια στήριξης τους. Είναι μια απόφαση στήριξης των 8 ομάδων που είτε έχουν πανελλήνιες διακρίσεις, είτε συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα. «Σεβόμαστε την προσπάθεια τους, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να μειώσουν τα έξοδα τους» υπογράμμισε ο πρόεδρος συμβούλιο της Ενιαίας σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Μετά από προσεκτική έρευνα σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονται οι εξής ομάδες: Ένωση Καλαθοσφαίρισης, Γυναικεία ομάδα βόλεϊ Α.Ο.Κ., Ανδρική ομάδα βόλευ Α.Ο.Κ., Παλμός, ΓΟΚ, ΑΣΕΑ Καβάλας, ΟΚΑΚ και Αστέρα Καβάλας.

     

    Η εισήγηση στην Επιτροπή

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι στην εισήγηση του ο πρόεδρος της Επιτροπής Πέτρος Πετρόπουλος ανέφερε τα εξής:

    -«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κάποιοι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Καβάλας δραστηριοποιούνται σε Εθνικές κατηγορίες σε συλλογικό επίπεδο καθώς επίσης και ότι υπάρχουν σύλλογοι ατομικών αθλημάτων των οποίων οι αθλητές και οι αθλήτριες τους διακρίνονται σε πανελλαδικές ή διεθνής διοργανώσεις κατακτώντας μετάλλια εισηγούμαστε την δωρεάν παραχώρηση για την περίοδο 2018-2019 των γυμναστηρίων Γυμνασίων  και  Λυκείων  του Δήμου Καβάλας στα οποία πραγματοποιούν τις προετοιμασίες τους. Η ενέργεια μας αυτή αποσκοπεί στο να στηρίξουμε και εμείς από τη δική μας πλευρά τις προσπάθειες που θα καταβάλουν στη συνέχεια για την ακόμη μεγαλύτερη ανάδειξη του Καβαλιώτικου αθλητισμού. Τιμούμε δε με τον τρόπο αυτό εκείνες τις ομάδες, τους αθλητές αλλά και τις αθλήτριες οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και με βάση τις αιτήσεις που μας υποβλήθηκαν, αιτούμαστε την μερική δωρεάν παραχώρηση:

    • ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  για την συμμετοχή της την περίοδο 2018-2019 στην Α2 κατηγορία.
    • ΑΟΚ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ για τη συμμετοχή της την περίοδο 2018-2019 στην Α2 κατηγορία.
    • ΑΟΚ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ για τη συμμετοχή του την περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα   της    Β   Εθνικής κατηγορία για σύνολο ωρών 20 την εβδομάδα από 1/9-30/6 (10 μήνες)
    • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΚΑΒΑΛΑΣ για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του  σε διεθνής και εθνικές διοργανώσεις την περίοδο 2018-2019.
    • ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του σε διεθνής και    εθνικές διοργανώσεις την περίοδο 2018-2019.
    • ΟΚΑΚΑΒΑΛΑΣ για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του   σε διεθνής και  εθνικές διοργανώσεις την περίοδο 2018-2019.
    • ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του σε εθνικές ομάδες της χώρας μας την περίοδο 2018-2019.
    • ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ για τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του σε εθνικές ομάδες την περίοδο 2018-2019».

     

     

    Comments are closed.