Bookmarks

    Η ιταλική αθλητική εταιρία ένδυσης Macron θα ντύσει τον Α.Ο.Κ. τη νέα αγωνιστική περίοδο στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Να σημειωθεί ΄τι πρόκειται για μια πολύ γνωστή εταιρία που ντύνει και τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια επί Ελληνικού εδάφους αλλά και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Για πρώτη φορά ο ποδοσφαιρικός ΑΟΚ θα συνεργαστεί με τη Macron. Η MACRON είναι ιταλική εταιρεία με έδρα το CRESPELLANO της Μπολόνια και είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού.

     

    Δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς :

    • Εξοπλισμός ομάδων (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο, ράγκμπι)
    • Παραγωγή επισήμων προϊόντων αθλητικής ομάδας
    • Ρούχα ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ.

     

    Το Macron Store Thessaloniki αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της Macron με κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με show room όχι μόνο για όλο τον κόσμο αλλά και για ομάδες & συλλόγους οι οποίες αναζητούν τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό, σε προσιτές τιμές με άμεση και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

     

    Η Έφη Γερακίνη η νέα προπονήτρια

    στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ.

    Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Διοικούσα επιτροπή του γυναικείου  τμήματος πετοσφαίρισης του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει  πως  η Έφη Γερακίνη είναι η νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μας και η Ελένη Οικονομίδου η άμεση συνεργάτρια της.  Καλή επιτυχία και στις δύο, και με τη βοήθεια/στήριξη όλων να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος μας στην δεύτερη χρονιά της στην Α2 κατηγορία!

     

    Comments are closed.