Bookmarks

    Στα πλαίσια ανεύρεσης χορηγού για την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών σωματείων, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, με προτεραιότητα πάντα σε αυτές που εδρεύουν εντός του νομού Καβάλας.

     

    Αυτό έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και στο οποίο δένονται περισσότερες πληροφορίες.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας, στα πλαίσια ανεύρεσης χορηγού για την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών μας σωματείων, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, με προτεραιότητα πάντα σε αυτές που εδρεύουν εντός του νομού Καβάλας, ώστε να αποστείλουν προσφορές για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού. Οι επιχειρήσεις στέλνοντας τις προσφορές τους και αφού προηγουμένως αυτές αξιολογηθούν, μπορούν να διεκδικήσουν τις ονομασίες των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

    Επισημαίνουμε ότι επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή προωθούν είδη τα οποία απαγορεύονται από την αθλητική νομοθεσία, αποκλείονται από την διεκδίκηση της ανάθεσης της χορηγίας.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους έως τις 3/8/2018 στοe-mail της ΕΠΣ Καβάλας, epskav@otenet.gr , ή στο φαξ 2510-222.751».

    Comments are closed.