Bookmarks

    Μία εβδομάδα σχεδόν έχει συμπληρωθεί από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ Καβάλας στο πλαίσιο της  συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και από πλευράς του προπονητή Παύλου Προβατίδη το μεγαλύτερο βάρος πέφτει κυρίως σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του.

     

    Η προετοιμασία  διεξάγεται καθημερινά και το βασικότερο χωρίς προβλήματα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Καβάλας στο Δάτο, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε σχέση με πέρσι υπάρχουν αλλαγές και μάλιστα σημαντικές στο ρόστερ του καβαλιώτικου συγκροτήματος. Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο αλλά και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου η φιλοσοφία δεν αλλάζει αφού από πλευράς της διοίκησης του Σταμάτη Τσάμαρη σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Καβάλας, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην προώθηση των ταλέντων από το εφηβικό τμήμα, με στόχο την ανάδειξη τους. Σίγουρα  με βάση τον αριθμό και την ποιότητα των παικτών που έφυγαν, αναμένεται σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στη συνέχεια με έμπειρους ποδοσφαιριστές ενώ θα προστεθούν στη μεγάλη ομάδα παίκτες από την Καβάλα 2004/ΑΕΚ Β`.

    Να θυμίσουμε ότι από το περυσινό έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ Καβάλας ήδη αποτελούν παρελθόν και συνεχίζουν σε άλλες ομάδες, οι ποδοσφαιριστές Καπνόπουλος, Κυγάης Α, Σεμερτζίδης Σ,  Λεγάτος, Κουνατίδης καθώς και ο έμπειρος φορ Κώστας  Άγγος.

    Αντίθετα στο ρόστερ επέστρεψε από τον Μ. Α Αντιφιλίππων ο τερματοφύλακας Χαδόλιας ενώ από την Καβάλα 2004 μετακινήθηκαν στην ομάδα του Παύλου Προβατίδη οι Ηλιάδης, Λιόλιος και Κλειτσιώτης.

    Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ είναι ο Ντέντε από τον ΠΑΟΚ Καβάλας ενώ αποκτήθηκε ακόμη ο νεαρός Κουτίδης από το εφηβικό τμήμα του Α.Ο. Καβάλα. Από κει και πέρα είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μαλαμίδη στους «Αργοναύτες».

     

    Μία σειρά φιλικών αγώνων

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει και τα οποία είναι τα εξής:

    Παρασκευή 03/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

    Τετάρτη 08/08/2018: Μ.Α Φιλίππων-ΑΕΚ Καβάλας

    Σάββατο 11/08/2018: Φρίξος Πλατανοτόπου-ΑΕΚ Καβάλας

    Δευτέρα 13/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Άρης Πηγών

    Παρασκευή 17/08/2018: Α.Ο Ελαιοχωρίου-ΑΕΚ Καβάλας

    Κυριακή 19/08/2018: Αετός Ορφανού-ΑΕΚ Καβάλας

    Τετάρτη 22/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Δόξα Δράμας Κ19

    Τετάρτη 29/08/2018: Κεραυνός Πέρνης-ΑΕΚ Καβάλας

    Παρασκευή 05/09/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Καβάλα 2004/ΑΕΚ Καβάλας Β’

    Πέμπτη 09/09/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Α.Ο Καβάλα

     

    Comments are closed.