Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουλίου 2018 κλιμάκιο της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, αποτελούμενο από τους Μιχάλη Παπαδόπουλο (Πρόεδρο), Αναστάσιο Στεφανίδη (ταμία) και Γιώργο Πριονίδη (Πρόεδρο Επιτροπής Προπονητών), επισκέφθηκαν την αναθεωρητική σχολή προπονητών ποδοσφαίρου, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ενωσιακού Κέντρου.  

     

    Αφού παρακολούθησαν μέρος από τα μαθήματα, στη συνέχεια είχαν πολύωρη συνομιλία με τους εκπαιδευτές της ΕΠΟ, κ.κ. Θωμά Μεταξά, Γιάννη Μιχαηλίδη και Λάζαρο Βαρδάκη, γύρω από θέματα που αφορούν τη συνεχή εκπαίδευση των προπονητών ποδοσφαίρου, την καλύτερη οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων και την καλύτερη συνεργασία παράγοντα – προπονητή  – διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την πρόοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

    Όπως μας ενημέρωσαν οι εκπαιδευτές, ήδη έχει δρομολογηθεί η διοργάνωση νέας σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B στην πόλη μας, για την οποία είχαμε υποβάλλει αίτημα και αναμέναμε την έγκριση του. Μια σχολή που θα βοηθήσει τα μέγιστα, αφού στο νομό μας είναι πάρα πολλοί οι προπονητές – κάτοχοι διπλώματοςUEFA C που περιμένουν να φοιτήσουν σε σχολή UEFA B.

    Λάβαμε, επίσης, τη διαβεβαίωση ότι θα λειτουργήσει στην πόλη μας νέα αναθεωρητική σχολή προπονητών για τους πτυχιούχους UEFA C, ώστε και αυτοί να έχουν το δικαίωμα απόκτησης ταυτότητας προπονητή τριετούς διάρκειας.

    Είμαστε βέβαιοι ότι η στενή συνεργασία της Ένωσής μας και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα φέρει τον Καβαλιώτη προπονητή σε υψηλά επίπεδα.

     

    Comments are closed.