Bookmarks

    Νέο ξεκίνημα με νέα διοίκηση για τη Δόξα Αμυγδαλεώνα στο οποίο συμμετέχουν κάποιοι έμπειροι παράγοντες, παλιοί ποδοσφαιριστές αλλά και νέα πρόσωπα με όρεξη, μεράκι και διάθεση να εργαστούν για το καλό του συλλόγου.

     

    Αυτό έγινε γνωστό στο δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    Το δελτίο τύπου της Δόξας Αμυγδαλεώνα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο  της Δόξας Αμυγδαλεώνα, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Συνήλθε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, στο οποίο συμμετέχουν κάποιοι έμπειροι παράγοντες, παλιοί ποδοσφαιριστές αλλά και νέα πρόσωπα με όρεξη και διάθεση να εργαστούν για τον σύλλογο.

     

    Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Δόξας Αμυγδαλεώνα έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Λάμπρος Παπαβασιλείου,

    Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Ζεϊτίδης

    Γενικός Αρχηγός: Κώστας Χαζαρίδης

    Έφορος Γηπέδων: Αλέκος Γιορμπαλίδης

    Γραμματέας: Θεόδωρος Θεολόγου

    Ταμίας: Νικόλαος Μοΰσογλου

    Υπεύθυνος Ακαδημίας: Σταύρος Περίτσαλης

    Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Σάββας Τσοχαταρίδης

    Υπεύθυνος Ιματισμού: Κώστας Γκιούσος

    Μέλοι: Δημήτρης Πουρσαϊτίδης Αθανάσιος Τασιαδης Χρήστος Παντελιδης Ιωάννης Στεφανίδης Γεώργιος Καρασαββόγλου Μανώλης Χριστοφορίδης

     

    Από σήμερα ξεκινά μια καινούργια ημέρα για την ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ. Στόχος στη φετινή χρονιά θα είναι η ΕΠΑΝΟΔΟΣ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

    Πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι να οργανώσει σωστά την ομάδα, να αποφύγει τα λάθη, να εγγραφούν όσα περισσότερα μέλη στο σύλλογο, και να φέρουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί σε μία ομάδα η δύναμή της είναι τα μέλη, που εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της και την κάνουν δυνατή. Μεσοπρόθεσμος στόχος είναι να προωθούνται ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.

    Καλούμε όλον τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας .

    Η ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα , θα το διεκδικήσει αλλά δεν θα σημάνει και τίποτε αν δεν το κατακτήσει».

    Comments are closed.