Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνει ότι, μετά τη συνεδρίαση του στις 2/7/2018, αποφάσισε και ενημερώνει όλα τα σωματεία του γύρω από τις κύριες διατάξεις διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019.

     

    α) Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν στην Ένωση έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 για την Α’ κατηγορία και Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 για την Β’ κατηγορία.

    β) Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

    γ) Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι (20) ετών (δηλαδή στην κατηγορία αυτή θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά την 1/1/1999).

    δ) Όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με τους προπονητές, θα γίνει πιστή εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου.

    ε) Ο προβιβασμός και υποβιβασμός των σωματείων ανά κατηγορία θα είναι συνάρτηση  των σωματείων που υποβιβάζονται από την Γ’ Εθνική κατηγορία και των σωματείων που προβιβάζονται από τα τοπικά πρωταθλήματα σε αυτήν. Ο αναλυτικός πίνακας θα σας γνωστοποιηθεί μέσω της προκήρυξης τοπικών πρωταθλημάτων περιόδου 2018 – 2019.

    στ) Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν τα σωματεία μαζί με τη δήλωση συμμετοχής θα αναγράφονται στην προκήρυξη και θα αναρτηθούν στην  ιστοσελίδα της Ένωσης.

    19 Responses to “Ε.Π.Σ. Καβάλας: Κύριες διατάξεις διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων της περιόδου 2018-2019”