Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος των Ανδρών, πρωτάθλημα το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  τοποθετήθηκε ο φιναλίστ του πρωταθλήματος Αστέρας Καβάλας όπως και η ομάδα των Μακεδόνων Κρηνίδων όπως επίσης και το Παγγαίο με τις ομάδες της Θράκης να αποφεύγουν ένα δυνατό αντίπαλο.

     

    Οι ομάδες του Α’ ομίλου είναι: Ηράκλεια, Αστέρας Καβάλας, Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Απόλλων Δράμας, ΓΣ Σερρών, Προσοτσάνη, Ορφέας Νέου Σκοπού, Πανσερραικός, ΚΑΟ Δράμας, Παγγαίο Νικήσιανη, Δόξα Βόλακα, Μακεδόνες Κρηνίδων, Τιτάνες Δραμας, ΑΕ Δοξάτου.

     

    Στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από το νομού Καβάλας συμμετέχουν ο Α.Ο.Καβάλα, ο ΑΟ Χρυσούπολης, ο Βύρωνας Καβάλας και η Αγία Βαρβάρα. Αναλυτικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι οι εξής: Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Καβάλα, Θύελλα Φερών, ΑΕ Κομοτηνής, Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Χρυσούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φιλία Ορεστιάδας, Δημοκρίτειο, Βύρωνας Καβάλας, Αρίων Ξάνθης, Αγία Βαρβάρα, Αίας Κομοτηνής, Άθλος Ξάνθης.

     

    Η πρεμιέρα στον Α’ Όμιλο
    Ηράκλεια-Αστέρας Καβάλας
    Ρούπελ Σιδηροκάστρου-Απόλλων Δράμας
    ΓΣ Σερρών-Προσοτσάνη
    Ορφέας Ν. Σκοπού-Πανσερραικός
    ΚΑΟ Δράμας-Παγγαίο Νικήσιανης
    Δόξα Βόλακα-Μακεδόνες Κρηνίδων
    Τιτάνες Δράμας-ΑΕ Δοξάτου

     

    Η πρεμιέρα στον Β’ Όμιλο

    Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης- ΑΟ Καβάλας
    Θύελλα Φερών-ΑΕ Κομοτηνής
    Έβρος Σουφλίου-ΑΟ Χρυσούπολης
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φιλία Ορεστιάδας
    Δημοκρίτειο-Βύρωνας Καβάλας
    Αρίων Ξάνθης-Αγία Βαρβάρα
    Αίας Κομοτηνής-Άθλος Ξάνθης

     

    Comments are closed.