Bookmarks

    «Άρωμα» Super league είχε το βράδυ της Δευτέρας (2/7) η κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα, στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Α.Ο.Κ. Παύλου Δερμιτζάκη, ενός τεχνικού με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.4

     

    Ήταν μία βραδιά ντυμένη με τα χρώματα και την 53χρονη ιστορία του Α.Ο.Κ., την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, επώνυμοι από τον πολιτικό χώρο, από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, του εμπορικού, επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου, με την παρουσία της ίδιας της ιστορίας του που είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της δύναμης του που είναι οι ανώνυμοι καβαλιώτες φίλαθλοι. Πρόσωπο της βραδιάς και δικαιολογημένα μάλιστα ήταν ο προπονητής  Παύλος Δερμιτζάκης τον οποίο τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Galaxy, με τον ίδιο, με την σεμνότητα που τον διακρίνει να αποδίδει την ανάλογη τιμή και τον σεβασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Κυρίως να αποδίδει τον σεβασμό που πρέπει στην ιστορία του Α,Ο.Κ. που όπως όλα δείχνουν θα έχει λαμπρό μέλλον, ανάλογο με εκείνο προηγούμενων ετών.

     

    Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

    To καλωσόρισμα έγινε από τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου Μπάμπη Παναγιωτίδη και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. Σωτήρης Δεληκάρης ο οποίος τόνισε τα εξής: -«Είμαι πολύ συγκινημένος με την παρουσία σας και μας δίνεται τη δύναμη να συνεχίσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΑΟΚ. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το καραβάκι μας, μια μέρα πολύ σημαντική και σημαδιακή που θα είναι η αρχή για να γίνει μεγάλη η ομάδα και πάλι. Η χαρά και η τιμή προσωπικά για μένα είναι πολύ μεγάλη, να βρίσκομαι δηλαδή στο τιμόνι της διοικούσας και να σας παρουσιάζω το νέο μας προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Τον θέλαμε πολύ εδώ και χρόνια αλλά ήταν δύσκολο. Είναι ένας Καβαλιώτης προπονητής που αγαπάει την ομάδα και τιμάει την Καβάλα με την παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβαση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και βέβαια για να φτάσουμε στο στόχο μας θα πρέπει να έχουμε τη συμπαράσταση όλων σας».

     

    Από την άλλη πλευρά ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης, στις δηλώσεις που έκανε μετά μεταξύ των άλλων δήλωσε και τα εξής: -«Είναι μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική ημέρα για μένα. Ευχαριστώ όλους εσάς από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας σήμερα που δείχνει και την αγάπη στην αγαπημένη μας ομάδα τον Α.Ο.Κ. αλλά και προς το πρόσωπο μου. Ο Α.Ο.Κ. για όλους μας είναι ένα κομμάτι της ζωή μας. Στόχος να διεκδικήσουμε την άνοδο δημιουργώντας μία ομάδα, ένα σύνολο, που θα έχει πολλούς Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εμπιστεύονται οι άνθρωποι της διοίκησης. Η ομάδα έχει παρόν. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοικούσα επιτροπή δώσανε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Είμαι ένας από σας, ένα μέλος της αλυσίδας που θα τρέξει την ομάδα. Η βασική αιτία είναι η ίδια η ομάδα που αναλαμβάνω. Χρωστάω πάρα πολλά στον Α.Ο.Κ.. Υπάρχει ένα όραμα από όλους. Υπάρχει και το συναίσθημα που έρχομαι στον ΑΟΚ. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγειές περιβάλλον. Θέλουμε η ομάδα να αγωνίζεται σ` ένα γεμάτο γήπεδο. Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι θέλω να σας πω ότι δεν θα ξεφύγουμε. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη. Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου. Ένα στάδιο προετοιμασίας το οποίο μάλλον θα γίνει στο Βόλακα Δράμας όπως και πέρσι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθώ τις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις».   Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προηγούμενο προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη ενώ παράλληλα παρουσίασε το προπονητικό τιμ. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τόνισε ότι στα πλάνα είναι να μείνει το 50% με 60% του περσινού ρόστερ της ομάδας ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί με την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών».

    Comments are closed.