Bookmarks

    Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συμπαραστέκεται και μάλιστα έμπρακτα στην εκστρατεία ανά την Ελλάδα για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πυρόπληκτους του νομού Αττικής.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο ΟΘΑ Καβάλας συμμετέχοντας στην εκστρατεία ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, αποφάσισε να διαθέσει όλες τις εισπράξεις που θα έχει από τις συμμετοχές των αθλητών στους δύο κολυμβητικούς αγώνες που θα διοργανωθούν το Σάββατο στη Νέα Πέραμο. Πιο συγκεκριμένα να αναφερθεί ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΟΘΑΚ διοργανώνει το Aquathlon που περιλαμβάνει αγώνα τρεξίματος και κολύμβησης καθώς και το Open Water, στους οποίους συμμετέχουν εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών. Το ποσό που αντιστοιχεί  στη κάθε συμμετοχή των  αθλητών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα κατατεθεί σε λογαριασμό για την στήριξη των συνανθρώπων μας, ως ένα ελάχιστον δείγμα συμπαράστασης στο δράμα που ζούνε. Να τονίσουμε ότι οι αγώνες οι οποίοι αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Περάμου.

     

    Η ανακοίνωση του ΟΘΑ Καβάλας

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Το ΔΣ του ΟΘΑ Καβάλας ενημερώνει ότι τα έσοδα των συμμετοχών στο 5ο Aquathlon και Open Water Νέα Πέραμος 2018 θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συμπολιτών μας από τις πυρκαγιές της Αττικής».

     

     

     

    Comments are closed.