Bookmarks

    Ποικιλότροπες αντιδράσεις προκάλεσαν στην φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας οι παραιτήσεις μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα οι οποίες έγιναν μάλιστα γνωστές στο σχετικό δελτίο τύπου που είδε το φως της δημοσιότητας.

     

    Να σημειωθεί οι παραιτήσεις κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/6) αλλά στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα εκείνων που παραιτήθηκαν και για ποιο λόγο. Άξιο απορίας αποτελεί το ότι παραιτήθηκαν κάποια μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα χωρίς να έχει κατατεθεί επίσημα μέχρι σήμερα κάποια πρόταση από τους φερόμενους ως επενδυτές. Κάτι το οποίο όπως είναι αντιληπτό μπορεί να μεταφραστεί κατά βούληση, δίνοντας ο κάθε ένας τη δική του εξήγηση. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου με θέμα, εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης ενώ όπως έγινε γνωστό η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένων είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός) λήγει το Σάββατο 16 Ιουνίου.

     

    Το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Κατόπιν του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα και λόγω της παραιτήσεως μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, με βάση το άρθρο 13 (παράγραφος ζ) αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου (σύντομα θα ανακοινωθούν ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής) και η προκήρυξη εκλογών για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.
    Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένων είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός) λήγει το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στα γραφεία μας είτε στο info@aokavala.gr ενώ η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ  ΜΕΛΟΣ), καθώς και πριν την έναρξη της γενικής συνελεύσεως».

     

    Το ευχαριστήριο Μπ. Παναγιωτίδη

    Τέλος να σημειώσουμε ότι ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Μπάμπης Παναγιωτίδης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Μετά τις χθεσινές παραιτήσεις των μελών του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΚΑΒΆΛΑ που “έτρεχε” τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος , θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους φίλους  – επιχειρηματίες του Νομού Καβάλας που στήριξαν την φετινή  προσπάθεια μας, στάθηκαν αρωγοί στα δύσκολα και σε δύσκολες εποχές για όλους μας και βοήθησαν ο καθένας από το δικό του μετερίζι για να ” πλεύσει” το αγαπημένο μας καραβάκι σε λιμάνια απάνεμα.
    Εύχομαι να υπάρξει σύντομα αυτή η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος που να οδηγήσει τον Α.Ο.Κ. την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football league.
    Δηλώνω απερίφραστα ότι θα συνεχίσω και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου να στηρίζω και να βοηθώ εμπράκτως αν μου ζητηθεί  – σαν απλός στρατιώτης  –  την ομάδα της καρδιάς μου».

    Comments are closed.