Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από δυσάρεστη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νέστος μετά την οριστική αποχώρηση του πρώην προέδρου του, Νίκου Μπουντρούδη από τα διοικητικά της ομάδας της Χρυσούπολης.

     

    Μία απόφαση οριστική και αμετάκλητη όπως ο ίδιος δήλωσε, αποτέλεσμα της αδιαφορίας που επικρατεί αλλά και του πόλεμου που ο ίδιος και οι συνεργάτες του δέχθηκαν όταν ήταν διοίκηση στο Νέστο. Πλέον και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Νέστος Χρυσούπολης είναι πολλά κοντά σε διοικητικό αδιέξοδο και αυτό διότι όποιες πιθανότητες υπήρχαν για εξεύρεση διοικητικής λύσης έχουν εξαντληθεί. Πληροφορίες από τη Χρυσούπολη αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση, στελέχη από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νέστου που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας πολύ δύσκολα θα βρεθούν και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και τα πιο χειρότερα σενάρια.

     

    Η ανακοίνωση του Δ. Σ του Νέστου

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η απερχόμενη διοίκηση του Νέστου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Σας ενημερώνουμε ότι το υπάρχον Δ. Σ του Νέστου Χρυσούπολης παραιτείται από τα καθήκοντα του για λόγους αδυναμίας σχηματισμού νέας διοίκησης. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα δυο χρόνια».

     

    Με εκτίμηση το Δ. Σ του Νέστου

    15 Responses to “Οριστική αποχώρηση της διοίκησης Νίκου Μπουντρούδη από το Νέστο Χρυσούπολης”