Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της και τους ποδοσφαιριστές αυτών, ότι από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 θα διατίθενται οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

     

    Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας των παραγόντων, ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν τα νέα έντυπα, αλλά και για κάθε άλλη συνδιαλλαγή με την Ένωση, ότι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν τακτοποιηθεί τα σωματεία ταμειακά και να μην έχουν καμία οικονομική εκκρεμότητα από την περίοδο 2017 – 2018.

    Τα νέα έντυπα είναι γαλάζιου χρώματος και φέρουν την ένδειξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019. Οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπλήρωση του εντύπου, προκειμένου να αποφεύγεται πιθανή ταλαιπωρία τους. Επίσης, οι παράγοντες, πριν προχωρήσουν στη μετεγγραφή ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, πρέπει απαραιτήτως να εξετάσουν τον συνολικό αριθμό αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμή τους και αν είναι άνω των 18 ετών.  Στην περίπτωση που έχουν πέντε και άνω τέτοιους ποδοσφαιριστές, τότε το νέο δελτίο που θα υποβάλλουν θα απορρίπτεται από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ.

    Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουν το συνολικό αριθμό των ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμή τους. Αφενός, εάν διαθέτουν περισσότερους από 140 ποδοσφαιριστές, μπορούν να καταθέσουν αίτηση για ομαδική αποδέσμευση και αφετέρου, αν διατηρούν στη δύναμή τους περισσότερους από 180 ποδοσφαιριστές, τότε όλα τα νέα δελτία που θα υποβάλλουν θα απορρίπτονται από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ.

    Για μετεγγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή το έντυπο που θα προμηθεύονται τα σωματεία θα πρέπει απαραίτητα να είναι ξενόγλωσσο και να συμπληρώνεται με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ για Έλληνες ποδοσφαιριστές το έντυπο θα πρέπει να είναι ελληνόγλωσσο.

    Comments are closed.