Bookmarks

    Με την συμμετοχή περισσότερων από 120 παιδιών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Basketball  Camp της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δημογλου».

     

    Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το όμορφο άθλημα του basket που τόσο αγαπούν, να διαγωνιστούν μεταξύ τους και να εντρυφήσουν ακόμη περισσότερο στα μυστικά του. Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εισήγηση του διαιτητή κ. Σάκη Ανεστακη περί Κανονισμών Διαιτησίας και περί της αρμόζουσας συμπεριφοράς τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

     

    Εισήγηση περί των κανονισμών διαιτησίας

    Σχετικά με την εισήγηση περί κανονισμών που έγινε κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Basketball  Camp η διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:
    -«Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔ- ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Σάκη Ανεστάκη για την τιμή που μας έκαναν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας!
    Ο κ. Ανεστακης μας έκανε μια πολύ όμορφη και σημαντικη εισήγηση Περί Κανονισμών Διαιτησίας και εδωσε αναλυτικά απαντησεις σε όλες τις τις απορίες που εξέφρασαν τα παιδιά μας! Επίσης αναφέρθηκε σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που είναι η συμπεριφορά των παιδιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα!

    Συνεχίστηκε και σήμερα για δεύτερη ημέρα το Ετήσιο BASKETBALL CAMP με τα παιδιά μας σε πλήρη δράση πρωί και απόγευμα!
    Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Υπεύθυνο της Διοργάνωσης κ. Σωτήρης Βεζερτζη να αναφέρεται στην ιστορία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και να αναλύει τις επιτυχίες και τα Πρωταθλήματα που κατέκτησαν οι ομάδες μας (Υποδομών, Ανδρικής και Γυναικών) τα οποία είναι 20 συνολικά στα 15 χρόνια της ιστορίας μας.Επισης αναφέρθηκε στα δύο Βραβεία Ήθους που μας απένειμε ο ΕΣΑΚΕ σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Α1!
    Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Προπονητικού Προγράμματος και προπονητής της Ανδρικής μας Ομάδας κ. Ανδρέας Καραπιπεριδης αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή προπόνηση και προετοιμασία των αθλητών και των ομάδων , επίσης κάλεσε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος στο CAMP που διοργανώνει η ΈΝΩΣΗ στην κατασκήνωση YUPPI τον ερχόμενο Αύγουστο! Φεύγοντας τα παιδιά πήραν μαζί τους φυλλάδια με οδηγίες όσον αφορά στην εκγύμναση τους κατά την διάρκεια των θερινών τους διακοπών».

    Comments are closed.