Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο εκφράζει τη θλίψη του για την απώλειά δύο ανθρώπων του χώρου, δύο ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί την απώλεια δύο ανθρώπων του χώρου, δύο ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή αφήνοντας πίσω τους αναμνήσεις, διακρίσεις, έδωσαν και πήραν χαρά με τα επιτεύγματά τους και για το λόγο αυτό η απουσία τους γίνεται πιο έντονη.

    Εδώ και λίγα 24ωρα δεν βρίσκεται μαζί μας ο ένδοξος και μεγαλύτερος παράγοντας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ σήμερα το πρωί «έφυγε» και ο Νίκος Παπαδόπουλος (Γρίβας), μία μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ο Γρίβας αγωνίστηκε με επιτυχία στον Α.Ο. Καβάλας και μάλιστα με δικό του γκολ ανέβηκε η αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Εκτός από τη φανέλα του Α.Ο.Κ., ο Γρίβας φόρεσε τη φανέλα του ΟΡΦΕΑ Ελευθερούπολης και πολλών άλλων τοπικών ομάδων, αλλά και ομάδων του εξωτερικού.

    Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας με βαθιά θλίψη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων. Παύλο και Νίκο δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάζει».

     

     

    Comments are closed.