Bookmarks

    Επίσημη πρόταση από ομάδα της Αφρικής έχει ο πρώην προπονητής του Α.Ο.Κ., της Δόξας Δράμας και στο παρελθόν παίκτης των «Αργοναυτών», του ΑΟΞ και βοηθός στον Πανθρακικό Άγγελος Διγκόζης.

     

    Συγκεκριμένα σύμφωνα με το aelole, πρόταση του κατέθεσε η AS Dragons FC de l’Ouémé από το Μπενίν! Του προσφέρεται συμβόλαιο δέκα μηνών, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η σεζόν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν είναι αρνητικός. Μέσα στις επόμενες μέρες, ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, θα δώσει την οριστική του απάντηση.

    Ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Δράμας, μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην προοπτική της Αφρικής, την οποία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σκέφτεται πολύ σοβαρά.

    «Το σκέφτομαι. Είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι στη Δυτική Αφρική, στη Μπενίν σε μια ομάδα ιστορική με 12 πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι έστειλαν τα συμβόλαια. Υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να κάνω ένα ταξίδι εκεί και εφόσον ικανοποιηθώ από την όλη κατάσταση εκεί τότε θα συμφωνήσουμε. Είναι μια μεγάλη απόφαση και τα χρήματα είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Σκέφτομαι ότι θα κάνω μια νέα προσπάθεια και θα γνωρίσω κάτι διαφορετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Διγκόζης.

    Ο Άγγελος Διγκόζης που γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1974 στην Πέλλα, δούλεψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Δόξα Δράμας, στη Football League. Παλαιότερα έχει περάσει από τον πάγκο των Τυληκράτη Λευκάδας, Παναχαϊκής, Πανθρακικού, Τυρνάβου, Τρικάλων, Αιγινιακού, Κέρκυρας και Καβάλας. Ο Άγγελος Διγκόζης πέρα από τον αξιοζήλευτο επαγγελματισμό που υπέδειξε αναδείχθηκε και κυπελλούχος Ελλάδος την ποδοσφαιρική περίοδο 2006-2007 με την ομάδα της ΑΕΛ. Συνολικά συμμετείχε σε 435 επίσημους αγώνες όλων των κατηγοριών σημειώνοντας 42 γκολ. Ως παίκτης αγωνίστηκε ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη, Ιωνικό, Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στην αφρικανική Ήπειρο έχουν δουλέψει και άλλοι Έλληνες προπονητής, όπως ο Λεωνίδας Μπίλης (Γκάνα) που και αυτός ήταν βοηθός στον Πανθρακικό, αλλά και ο Πέτρος Κούκουρας, ο οποίος αυτή την περίοδο κοουτσάρει την Pacific Heroes της Γκάνας.

     

    Comments are closed.