Bookmarks

    Η απόλυτη επιβεβαίωση για το www.kavalagoal.gr και το δημοσίευμα της περί οριστικής συμφωνίας της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, ήρθε ακριβώς 24 ώρες από το δελτίο τύπου της, μέσα από το οποίο, επίσημα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

     

    Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης επιστρέφει μετά από 26 χρόνια στην ομάδα μέσα από την οποία αναδείχτηκε για να υπερασπίσει τον πάγκο της στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να την οδηγήσει στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αξίζει στον Α/Ο/Κ. να βρίσκεται.

     

    Το δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. σχετικά με την πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος επιστρέφει μετά από 26 χρόνια στην ομάδα μέσα από την οποία αναδείχτηκε. Για την αγάπη του Παύλου Δερμιτζάκη για τον ΑΟΚ είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς ήταν πάντα εκεί αθόρυβα και συνειδητά όποτε τον χρειάστηκε ενώ αξίζει να θυμίσουμε  πως αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδος μας για 5 συναπτά έτη (1987-1992) πετυχαίνοντας 47 γκολ, πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.   Ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Εργοτέλης, ο Πανθρακικός και ο ΟΦΗ.

    Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει “νέο αέρα” στον σύλλογο μας και με την σύμπραξη όλης της πόλης, του φίλαθλου κόσμου, των φορέων και των επαγγελματιών, θα γίνει ούριος άνεμος για να μπορέσει το καραβάκι μας να βρει τον δρόμο του. Άλλωστε, είναι μεγάλη η τιμή για τον ΑΟΚ η αποδοχή της πρότασης συνεργασίας,  και είμαστε σίγουροι πως σύσσωμος όλος ο οργανισμός που λέγεται ΑΟΚ θα στηρίξει και θα τιμήσει τον νέο μας προπονητή.

     

    ΠΑΥΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»!

     

    Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ  ΑΟ.ΚΑΒΑΛΑ

    Comments are closed.