Bookmarks

    Νέο διοικητικό συμβούλιο θα κληθούν να αναδείξουν τα μέλη του Αστέρα Καβάλας, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Μιχάλη Παράσχου από τη θέση του προέδρου του καβαλιώτικου συλλόγου..

     
    Πιο συγκεκριμένα μπροστά σε διοικητικές εξελίξεις βρίσκεται ο Αστέρα Καβάλας και οι  απόφαση που πήρε οποίες προκλήθηκαν μετά την απόφαση που πήρε ο Μιχάλης Παράσχου να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου μετά το τέλος του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος στο κείμενο της παραίτησης του δήλωσε κάθετα αντίθετος με συμπεριφορές και ενέργειες που, όπως τόνισε, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του και τον προσανατολισμό του συλλόγου. Πάντως να τονίσουμε ότι λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Μιχάλη Παράσχου, η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας αποφάσισε να μην αναπληρώσει το κενό που προέκυψε στη θέση του προέδρου αλλά να προχωρήσει στην διενέργεια Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του καβαλιώτικου συλλόγου.

    Η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έχει οριστεί για την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων ενώ να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί δύο ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 9 Ιουνίου στον ίδιο χώρο.

     

    Στο κλειστό των Ποταμουδίων η Γενική Συνέλευση

    Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Αστέρα Καβάλας διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην όλη διαδικασία για την εύρυθμη λειτουργία του και αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

    -«Καλούνται τα μέλη του ΣΑΚ Αστέρας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο ΔΑΚ Ποταμουδίων και ώρα 18:00 για την εκλογή νέας Διοίκησης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στο ίδιο γήπεδο. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Για την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail του συλλόγου sakasteras@gmail.com ή στο ΔΑΚ Ποταμουδίων την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

     

    Με αφορμή την παραίτηση του Μιχάλη Παράσχου από τη θέση του προέδρου του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και το έργο του και επισημαίνει ότι οι δρόμοι τους δεν χωρίζουν μιας και παραμένει μέλος του συλλόγου.

    Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -«Το ΔΣ του Αστέρα ανακοινώνει τη παραίτηση του κου Μιχάλη Παράσχου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του ΔΣ. Ο Μιχάλης Παράσχου κατά τη διάρκεια της θητείας του διέθεσε πολλές εργατοώρες από τον χρόνο του για τον Αστέρα και ανέβασε επίπεδο το σύλλογο τόσο οργανωτικά όσο και επικοινωνιακά. Το ΔΣ στήριξε τις περισσότερες επιλογές του και αυτό αποδεικνύεται από τις αποφάσεις που ελήφθησαν είτε με απόλυτη (οι περισσότερες), είτε με συντριπτική πλειοψηφία. Η δήλωση παραίτησης υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ για τους λόγους που αναφέρει ο ίδιος στην πρόσφατη ανάρτηση του στην σελίδα μας στο facebook. Ο Αστέρας τιμά την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν αφού παραμένει μέλος του συλλόγου και σίγουρα θα συναντηθούμε στα γήπεδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να παλεύουμε για τη νίκη της ομάδας μας. Το Δ.Σ. του Αστέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις εφαρμόζοντας αυτά που προβλέπονται από το καταστατικό καλεί όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Αστέρα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Παρακαλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην εκλογική διαδικασία γιατί εσείς είστε η δύναμη του Αστέρα».

     

    Comments are closed.