Bookmarks

    Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ημέρες οι διεργασίες στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για την ανάδειξη της νέας διοίκησης μετά τις παραιτήσεις μελών του, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης με θέμα τις εκλογές για την ανάδειξα νέας διοίκησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου.

     

    Οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την συγκρότηση εκείνης της ομάδας των προσώπων που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο και σύμφωνα με πληροφορίες μας αναζητείτε το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της νέας προσπάθειες ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες μας ο Παναγιώτης Δεληκάρης δεν είναι θετικός να αναλάβει τη θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Λουπέλης που διετέλεσε πρόεδρος τους τελευταίους μήνες και παραιτήθηκε από τη συγκεκριμένη θέση δεν θα είναι ούτε καν στη νέα διοίκηση αφού δεν το επιθυμεί. Την ίδια ώρα να θυμίσουμε ότι οι παραιτήσεις κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ενώ δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα εκείνων που παραιτήθηκαν και για ποιο λόγο. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου με θέμα, εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης ενώ όπως έγινε γνωστό η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένων είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός) λήγει αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου.

     

    Το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

    -«Κατόπιν του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα και λόγω της παραιτήσεως μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, με βάση το άρθρο 13 (παράγραφος ζ) αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου (σύντομα θα ανακοινωθούν ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής) και η προκήρυξη εκλογών για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.
    Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένων είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός) λήγει το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στα γραφεία μας είτε στο info@aokavala.gr ενώ η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ  ΜΕΛΟΣ), καθώς και πριν την έναρξη της γενικής συνελεύσεως».

    Comments are closed.