Bookmarks

    Οριστική όπως όλα δείχνουν είναι η συμφωνία στην οποία προχώρησε ο Α.Ο.Κ. με τον Παύλο Δερμιτζάκη, προπονητή Super League αφού στην πρόσφατη συνάντηση  που είχαν οι δύο πλευρές οριστικοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

     

    Αυτό σημαίνει ότι έχει συμφωνηθεί και το τυπικό κομμάτι της συνεργασίας των δύο πλευρών και το επόμενο βήμα από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. είναι η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η παρουσίαση του καβαλιώτη τεχνικού κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τις επόμενες ημέρες. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η σχέση την οποία διατηρεί ο Β’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και της Διοικούσας Επιτροπής Αντώνη Αντώνιου με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

     

    Τεράστια η επιτυχία

    Το σίγουρο είναι ότι η επίτευξης συμφωνίας των δύο πλευρών, αποτελεί για τους «Αργοναύτες» τεράστια επιτυχία αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη. ανεβάζει τον πήχη στέλνοντας μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση ότι ο ρόλος τον οποίο θα παίξει ο Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα είναι μόνο πρωταγωνιστικός.

     

    Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

    Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι ο σχεδιασμός για το αγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε και βασικό μέλημα της όλης προσπάθειας είναι οι ανανεώσεις με εκείνους τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα. Στα σχέδια της νέας τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι η ανανέωση της συνεργασίας με έμπειρους παίκτες από τον βασικό «κορμό» του περσυνού πρωταθλήματος όπως είναι οι: Βαλαβανόπουλος, Σέχου, Αλιατίδης, Δήμιζας, Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός αλλά και οι ανανεώσεις με κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα ιδιαίτερη βαρύτητα θα υπάρξει σχετικά με τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού με παίκτες έμπειρους τους οποίους γνωρίζει ο Παύλος Δερμιτζάκης και με τους οποίους κατά το παρελθόν συνεργάστηκε μαζί τους.

    Comments are closed.