Bookmarks

    Ορίστηκε όπως είναι γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα αυτό υπενθυμίζεται ότι πρόκειται να μετέχουν και 4 ομάδες από τις συνολικά 14 ομάδες, από το νομό Καβάλας. 

     

    Έτσι ο Α.Ο.Κ., ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Αετός Ορφανού που πέρυσι αποτέλεσε την πλέον ευχάριστη έκπληξη του 1ου Όμιλου της Γ’ Εθνικής αλλά και ο νεοφώτιστος Κεραυνός Πέρνης αναμένεται να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στις 23 Σεπτεμβρίου ,όπως αποφασίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

    Επίσης αποφασίστηκε ότι μέχρι τις 14 Αυγούστου άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταθέσει δήλωση συμμετοχής. Να σημειωθεί επίσης το ότι ο καταρτισμός των ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα γίνει και πάλι, με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια των ομάδων, προκειμένου να μην υπάρχουν μεγάλα ταξίδια που θα επιβαρύνουν τους συλλόγους. Για όσες πρωταθλήτριες από τις Ενώσεις δεν συμμετέχουν, οι δευτεραθλήτριες ομάδες θα πάρουν την θέση τους. Παράλληλα να τονίσουμε ότι όσοι αντικαταστήσουν τους πρωταθλητές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής εντός 10 ημερών από την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, δηλαδή ως τις 25 Αυγούστου.

    Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο 1ος όμιλος του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα αποτελείται από την ΑΕ Καλαμπακίου ως εκπρόσωπο της Δράμας, την Πέρνη (πρωταθλήτρια), το Νέστο, τον Αετό Ορφανού και τον ΑΟ Καβάλας  από την Καβάλα, τον Εθνικό Σιδηρόκαστρου (πρωταθλητής), το Σκούταρι, το Παραλίμνιο και τον Πανσερραϊκό από τις Σέρρες και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον Έβρο, τον ΠΑΟΚ Κοσμίου από τη Ροδόπη και από την Ξάνθη την Ασπίδα, τον Ορφέα και το Άβατο.

     

    Comments are closed.