Bookmarks

    Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 -2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύ62που μέσα από το οποίο, κάνει έκκληση σε όλα τα σωματεία μας, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας, να στηρίξει την προσπάθεια των ομάδων μας που συμμετέχουν στα Εθνικά Πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής.

     

    Με τη στήριξη όλων μας, τα σωματεία που μας εκπροσωπούν στα εθνικά πρωταθλήματα, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το τοπικό μας ποδόσφαιρο κατά τον καλύτερο τρόπο και έξω από τα όρια του νομού μας.

    Για το λόγο αυτό, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσει ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ., στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Galaxy.

    Και καταλήγει το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας: «Παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία μας να εκπροσωπηθούν στην εκδήλωση αυτή, προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα και να δώσουμε το στίγμα ότι ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, αλλά και οι άλλοι εκπρόσωποί μας, δεν είναι μόνοι στην προσπάθεια για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία και εν συνεχεία στα μεγάλα «σαλόνια» της SUPERLEAGUE».

     

    Comments are closed.