Bookmarks

    Με μια ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου πριν 2 ημέρες έκανε γνωστή την απόφαση του Δήμου Καβάλας για την οριστική διακοπή του Εργασιακού πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια που παρατηρήθηκαν στον αγώνα της Καβάλα Oil με την ομάδα των Μηχανικών.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του Αντιδημάρχου  Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου αναφέρει τα εξής:

    -«Μετά από τα θλιβερά και πρωτόγνωρα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον αγώνα του Εργασιακού Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Δημωφέλεια σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, έγινε σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, της Προέδρου της Δημωφέλεια Αναστασίας Ιωσηφίδου και του Αντιδημάρχου Γιώργου Φιλοσογλου.

     

    Αποφασίστηκαν:

    1. Η φετινή διοργάνωση σταματά οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας κατάταξης ούτε και μικρός η μεγάλος τελικός. Δεν θα αναδειχθεί ως εκ τούτου νικητής

    2. Επιθυμία της διοίκησης του Δήμου Καβάλας, είναι η συνέχιση της διοργάνωσης για το νέο αγωνιστικό έτος 2018-2019. Οι όροι όμως διεξαγωγής της, θα επανεξεταστούν, με στόχο την ριζική αλλαγή τους, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες τέτοιων θλιβερών φαινομένων».

     

    Comments are closed.