Bookmarks

    Όπως έγινε γνωστό από την Ε.Π.Σ. Καβάλας τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ειδικότερα στις 5 το απόγευμα. θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αμυγδαλεώνα ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την ενίσχυση ενός εννιάχρονου κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

     

    Αντιμέτωπες κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα βρεθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Δόξας Αμυγδαλεώνα και του Άρη Θεσσαλονίκης και το σίγουρο είναι ότι στη τόσο ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση οι αναμνήσεις θα επιστρέψουν αφού και στις δύο ομάδες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με ένδοξο παρελθόν.

    Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι, επίσης παλαίμαχοι, διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και σημερινά μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Πριονίδης, Γιώργος Μπέης και Χρήστος Τσαούσης. Τέλος να αναφέρουμε ότι η ΕΠΣ Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει έκκληση σε όλο τον φίλαθλο κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του αυτήν την ποδοσφαιρική συνάντηση, σε μία πρωτοβουλία πολύ σημαντική, ιδιαίτερα ευαίσθητη και κυρίως άξια συγχαρητηρίων για τις δύο ομάδες αλλά για τους εμπνευστές της τόσο πολύ αξιόλογης αυτής κίνησης η οποία θα πρέπει να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, για ένα σκοπό ιερό.

     

    18 Responses to “Ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο Αμυγδαλεώνα”