Bookmarks

    Πανηγυρική ήταν η πρόκριση του Α.Ο.Κ. στην τελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και ειδικότερα στις 8 καλύτερες ομάδες μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος της ΑΕ Καλαμπακίου, στη αναμέτρηση που έγινε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ικανοποίησαν με την καλή τους απόδοση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνική ηγεσία ου Α.Ο.Κ. δεν υπολόγιζε στα πλάνα της αρκετούς ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της ομάδας και ειδικότερα, στον τιμωρημένο Παπαστεριανό αλλά και τους τραυματίες Γιαλαμούδη και Ψάλτη. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι στην Κρήτη βρίσκεται ο Σέχου ενώ ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τους Πάλλα και Ξόμπλιο και οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών». Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι εντός των αποδυτηρίων της ομάδας της Καβάλας επικρατεί ικανοποίηση από το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. διακρίνεται στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και υπάρχει η αισιοδοξία σύμφωνα με τις αγωνιστικές δυνατότητες που έδειξε μέχρι τώρα, ότι μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά στην φετινή διοργάνωση.

     

    Η οκτάδα του κυπέλλου

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι με την αναμέτρηση, Θύελλα Ραφήνας- Βαθύλλου Πανσαμιακός που έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στις 13 Μάϊου θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.   Οι 7 ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 23 Μάϊου, είναι εκτός από τον Α.Ο.Κ.,  ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο Νέος Αμφίλοχος, η Νίκη Βόλου, ο Παναρκαδικός, η Κηφισιά και από την Κρήτη ο ΟΦ Ιεράπετρας.  Τέλος να αναφέρουμε σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η 5ηαγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 30 Μάϊου, πάλι σε ουδέτερα γήπεδα για όλες τις ομάδες.

     

    Comments are closed.