Bookmarks

    Η τελευταία στροφή για το, ΓΣ Ελευθερούπολης πριν την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία ο χαρακτήρας της θα είναι πανηγυρικός πανηγυρική απ’ όλες τις απόψεις. Και αυτό γιατί η ομάδα που πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία και έκανε τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτήν διαδρομή στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Βορρά στην Γ’ Εθνική ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον Ορφέα Ν. Σκοπού.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και η διοίκηση του ΓΣΕ προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για όλους εκείνους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συγκεκριμένη γιορτή. Στην ανακοίνωση της μάλιστα η διοίκηση του ΓΣ Ελευθερούπολης τονίζει ότι περιμένει τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο ώστε να γιορτάσουν «όλοι μαζί τις θυσίες και των ιδρώτα ολόκληρης της χρονιάς», αλλά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο στην παραπάνω κατηγορία.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει τα εξής:

    -«Μαζί ξεκινήσαμε τα όνειρα για την επάνοδο στην Β’ εθνική κατηγορία. Με τον συνεχή αγώνα παιχτών κ προπονητών στις προπονήσεις οι θυσίες αποτυπωνόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο που δώσαμε μεγάλες μάχες με σημαντικούς αντιπάλους και άλλοτε πήραμε Πύρριες νίκες και άλλοτε μεγάλες, αλλά όλα αυτά τα καταφέραμε μαζί σας. Μας στηρίξαμε και σε εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις και σας ευχαριστούμε. Στηρίξατε και το μέλλον της ομάδας στους δύσκολους και συνεχής αγώνες έως την Κρήτη. Πάντα στο γήπεδο ένθερμοι υποστηριχτές με κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά. Σας θέλουμε για τελευταία φορά φέτος να έρθετε στο γήπεδο για να χαρούμε όλοι μαζί τις θυσίες και των ιδρώτα ολόκληρης της χρονιάς. Ελάτε την Κυριακή στην γιορτή του ΓΣΕ να χαρούμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Γιατί μην ξεχνάς… ΓΣΕ Είσαι»!

     

     

    Comments are closed.