Bookmarks

    Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το διοικητικό συμβούλιο της  ΕΚΑΣΑΜΑΘ που ουσιαστικά υποχρεώθηκε να αναβάλει τους τρεις τελικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης των Play Pff που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (16/5) λόγω έλλειψης… αξιολογημένων διαιτητών που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

     

    Στην διοργανώτρια πιθανότατα δεν περίμεναν ότι τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια θα οδηγηθούν σε τρίτους αγώνες. Παράλληλα δεν περίμεναν ότι οι πιο αξιολογημένοι διαιτητές της Ένωσης θα έχουν κώλυμα ή άλλους αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα.

    Όταν είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα, ιδίως οι ομάδες των Σερρών είχαν εκφράσει την διαφωνία τους με το ενδεχόμενο τα τρίτα παιχνίδια των προημιτελικών να διεξαχθούν μεσοβδόμαδα. Τότε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν ανένδοτη αλλά πλέον αναγκάζεται να ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων, ανατρέποντας ωστόσο πλέον τον προγραμματισμό τους. Υπενθυμίζεται ότι σε τρίτο παιχνίδι είχαν πάει οι σειρές των αγώνων ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Σερρών αφού μόνον ο Λεύκιππος Ξάνθης καθάρισε με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το Παγγαίο.

    Πλέον τα παιχνίδια αυτά πάνε κατά πάσα πιθανότητα για το Σάββατο, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί τα ημιτελικά. Μένει να δούμε αν τα ημιτελικά θα πάνε μεσοβδόμαδα ή αν πολύ απλά θα πάει όλο το πρωτάθλημα μια εβδομάδα πίσω.

     

    Comments are closed.