Bookmarks

    Σκληρή επίθεση στη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και προσωπικά στον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο, εξαπέλυσε μέσα από την επιστολή του που έδωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρώην πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης σημειώνει ότι: «Η παράσταση που ανεβάζει τους τελευταίους μήνες η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας διαδραματίζεται σε βάρος των πραγματικών παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου και όσων το συνιστούν. Προκαλεί δε θλίψη και απογοήτευση. Απογοήτευση για ανθρώπους που αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά πως μοναδικό τους ενδιαφέρον αποτελεί η προσωπική τους φιλοδοξία, μπροστά στην οποία δεν υπολογίζουν τίποτα».

     

    Η επιστολή του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Ειδικότερα στην επιστολή του, ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ Καβάλας Χαράλαμπος Ευταθιάδης αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η παράσταση που ανεβάζει τους τελευταίους μήνες η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας διαδραματίζεται σε βάρος των πραγματικών παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου και όσων το συνιστούν. Προκαλεί δε θλίψη και απογοήτευση. Απογοήτευση για ανθρώπους που αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά πως μοναδικό τους ενδιαφέρον αποτελεί η προσωπική τους φιλοδοξία, μπροστά στην οποία δεν υπολογίζουν τίποτα.

     

    Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, περιστοιχισμένος από άτομα που επιδιώκουν την προσωπική προβολή και είναι έτοιμοι να αδράξουν κάθε ευκαιρία προσωπικής οικονομικής «ενίσχυσης», στη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει κατά την προεκλογική περίοδο είχε δομήσει όλο το λόγο του πάνω στο πρόσωπό μου. Όμως, μάλλον ήθελε να περιγράψει τον εαυτό του, γιατί πρώτον όντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου κατά την τετραετή θητεία μου στην Ε.Π.Σ.Κ. είχε γνώση όλων όσων συνέβαιναν και μάλιστα προσυπέγραφε σε όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. και δεύτερον ως πρόεδρος πλέον της Ε.Π.Σ.Κ. επιτρέπει να συμβαίνουν πράγματα ανήκουστα και καταστροφικά για το τοπικό ποδόσφαιρο.

     

    Μίλησε για τις κάμερες, τις οποίες έσπευσε να αφαιρέσει από την πρώτη κιόλας μέρα της διοίκησής του, ξεχνώντας προφανώς πως ψήφισε υπέρ της τοποθέτησής τους. Μίλησε, ακόμα, για το ενωσιακό γήπεδο, το οποίο αυτός και η λαμπρή διοίκησή του θα κάνουν στολίδι, σαν να μην ξέρει τι χρειάζεται και γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο. Βέβαια, τον βόλευε να πει ότι υπαίτιος ήμουν εγώ, παρόλο που πάλι ψήφισε υπέρ της σφράγισης του εν λόγω γηπέδου, διότι το κρίναμε όλοι μαζί ακατάλληλο.

     

    Ζήτησε, όπως του υπαγόρευσαν φυσικά, συγγνώμη από ανθρώπους που θα έπρεπε να βρίσκονται μακριά από το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά από τον Α. Αντωνίου ποτέ, για την ιστορία που αυτός και οι συμπαραστάτες του δημιούργησαν για να λασπολογήσουν εναντίον του και εναντίον μου. Δεν ντράπηκαν να στείλουν στο Πειθαρχικό της Ε.Π.Ο. μία υπόθεση για μερικά σάντουιτς γνωρίζοντας πως είναι ψεύτικες οι κατηγορίες τους, όπως και καθετί που κάνουν. Όμως, και μετά την απόρριψή της, δεν ζήτησαν συγγνώμη, δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια, παρά μόνο να προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι έστω και με τα ψέμματα. Δεν ζήτησε συγγνώμη ούτε και από εμένα που διέδιδε παντού πως θα μπω φυλακή, γιατί έγιναν καταγγελίες στον Εισαγγελέα.

     

    Καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία και ήταν το ίδιο ψεύτικη, όσο και ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα, γι’ αυτό και εγώ όχι μόνο δεν μπήκα στη φυλακή, όπως διατυμπάνιζαν με περισσό θράσος, αλλά η μεθοδευμένη καταγγελία με την αδιάσειστη μαρτυρία του Ταμία τους τέθηκε ορθά στο αρχείο από την Εισαγγελέα. Αποκορύφωμα του θράσους τους, όμως, ήταν η πρωτοφανής και καταφανώς αντίθετη με το Καταστατικό και τους Κανονισμούς απόφαση που έλαβαν σχετικά με τον αποκλεισμό μου από την ενασχόληση με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο επειδή προσέφυγα νόμιμα στα δικαστήρια, κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία και λογική.

     

    Παράλληλα, ξέχασαν όσα έλεγαν για οικονομικούς ελέγχους και αυτό γιατί εξ αρχής γνώριζαν ποιον θα έκαιγαν με τους ελέγχους αυτούς, καθώς και ποιοι έβγαλαν λεφτά μέσα από την Ένωση τόσα χρόνια, τους οποίους τους φροντίζουν ακόμα, γι’ αυτό και παρακαλούσαν στο Δ.Σ. να μην στείλουμε ανθρώπους στη φυλακή. Φυσικά, αυτά δεν τα ανέφεραν σε καμία συνέντευξη τύπου, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τόλμη τους.

    Δυστυχώς, παραμυθιάστηκαν πολλοί από αυτούς και τους έδωσαν δύναμη, την οποία ήδη τους λίγους μήνες που βρίσκονται στη διοίκηση την έχουν καταχραστεί. Θα έβρισκαν χορηγούς, θα ενίσχυαν τα σωματεία και θα πιέζανε την Ε.Π.Ο., πού είναι τώρα όλα αυτά; Άραγε, ενισχύθηκαν πολλά σωματεία ή δεν προλάβατε ακόμη από την προσοχή που δείχνετε στην αυτοπροβολή σας;

    Τουλάχιστον, προσπαθήστε να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση και να μην παρουσιάζετε το έργο άλλων ως δικό σας, όπως η Σχολή Προπονητών, με την οποία είχα ασχοληθεί προσωπικά και είχα κανονίσει την επικείμενη λειτουργία της!

     

    Όλοι οι πρωταγωνιστές του έργου σας κ. Παπαδόπουλε είναι παλαιοί γνώριμοι και όλοι ξέρουν πόσο αποτυχημένοι ήταν στους παλαιότερους ρόλους τους. Ωστόσο, σήμερα στέκονται μπροστά μας και εκβιάζουν το χειροκρότημα όλων μας, γιατί μόνο όταν τους χειροκροτάς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτό το έργο.

    Υπάρχουμε, όμως, και όλοι εμείς που πάντα ενδιαφερόμασταν ειλικρινά για το τοπικό ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύουμε να είμαστε απαθείς θεατές στην παράσταση σας».

     

    Χαράλαμπος Ευσταθιάδης

    Comments are closed.