Bookmarks

    Από τον όμιλο της Δύσης περιμέναμε ενδεχόμενες ανακατατάξεις στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στον όμιλο όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης ήρθαν και μάλιστα με ηχηρό τρόπο.

     

    Με τη νίκη του ο Αρίωνας Ξάνθης μπορεί να μην κατάφερε να εισέλθει στην πρώτη τετράδα, ωστόσο γκρέμισε από την δεύτερη θέση το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που εξαιτίας και της ποινής των δύο βαθμών που κουβαλούσε είδε τον Αστέρα Καβάλας να το προσπερνά. Αυτό έχει δύο συνέπειες. Πρώτον, αλλάζουν προφανώς οι διασταυρώσεις και τα ζευγαρώματα. Δεύτερον, πλέον το Δημοκρίτειο χάνει το πλεονέκτημα έδρας και περνάει στον Αστέρα Καβάλας. Στον άλλο όμιλο, οι τέσσερις ομάδες που περνάνε στα προημιτελικά είναι κατά σειρά ο ΚΑΟ Δράμας που εξασφάλισε 43 βαθμούς, ο Πανσερραϊκός που κατέκτηδσε 42, ο ΑΟ Σερρών που έμεινε στους 41 πόντους και το Παγγαίο που ξεπέρασε κατά έναν βαθμό το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Στα προημιτελικά διασταυρώνονται ο πρώτος το κάθε ομίλου με τον τέταρτο του άλλου και ο δεύτερος με τον τρίτο, με το πλεονέκτημα έδρας να το έχουν αυτοί που τερμάτισαν πιο πάνω στους ομίλους τους. Συνεπώς από θρακιώτικες ομάδες, μόνο ο Λεύκιππος ξεκινά με πλεονέκτημα και στην έδρα του.

    Οι αγώνες ξεκινούν από το προσεχές κιόλας Σαββατοκύριακο. Τα ζευγάρια των προημιτελικών των πλέι οφ στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι τα εξής:

    Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο

    Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

    ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Σερρών

     

    Comments are closed.