Bookmarks

    Με την ικανοποίηση να είναι δεδομένη επέστρεψε από το  Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η Ελληνική αποστολή  η οποία συμμετείχε στο 26ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο. Η αποστολή ήταν άκρως επιτυχημένη (ειδικά στις μικρές κατηγορίες) , με αρκετές προκρίσεις και συμμετοχές σε τελικούς με αποκορύφωμα   την κατάκτηση 2 χάλκινων μεταλλίων ενός ατομικού και ενός ομαδικού στα κορίτσια 13-17 ετών.

     

    Ο αθλητής του συλλόγου ΓΟ Καβάλας, Σαββίδης Νικόλαος πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα, μέσα από αντίξοες συνθήκες  , ολοκληρώνοντας έτσι έναν στόχο που είχαν βάλει με τον προπονητή του Κώστα Πεξαρά ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Οκτώβριο. Έναν αγώνα με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για τον αθλητή, χωρίς τον προπονητή του, σε μια δύσκολη για το σύλλογο μας χρονιά.

    Το ΔΣ του Γ.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ θέλει να συγχαρεί τον Νίκο για τον δικό του αγώνα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο έξω-αγωνιστικό κομμάτι αλλά και τους προπονητές του Πεξαρά Ιωάννη και Μανωλούκου Καλλιρρόη για τη δουλειά και την αφοσίωση τους .

    Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους υπόλοιπους αθλητές-αθλήτριες της αποστολής  και τους προπονητές  τους για τις επιτυχίες τους.

     

     

    Comments are closed.