Bookmarks

    Εορταστικό χαρακτήρα είχε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου (28/4) στη Θάσο με την Αναγέννηση Λιμεναρίων την οποία νίκησε με σκορ (4-0) με τον Κώστα Ανυφαντάκη να απουσιάζει στην Κρήτη.

     

    Πριν από το παιχνίδι να τονίσουμε ότι βραβεύτηκαν τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα οι: Ο Τάσος Τσαπανίδης που τώρα είναι προπονητής στα Λιμενάρια, ο Γιάννης Σαρανταδέκας και ο Αντώνης Τσιμτσιρής.   Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνισιτκό κομμάτι να τον΄σουμε ότι δοκιμάστηκε για 45 λεπτά με τον Α.Ο.Κ. ο Ερβιν Μπούικο που αγωνίζεται στον Άρη Πρίνου ενώ την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε για 6 μήνες με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ` Εθνική.  Ο Μπούικο μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ.

    Στο 27’ μετά από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Αλιατίδη ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε (0-1) ενώ στο 30` ο Ξόμπλιος τροφοδότησε τον Χατζηζηκυριάκου ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το (0-2).  Στο 33` από ωραία πάσα του Περσίδη ο Μπούικο πέρασε τον Βεζακιάδη και έγραψε το (0-3) και στο 40` ο Ξόμπλιος σημάδεψε το δοκάρι των Λιμεναρίων ενώ στη συνέχεια με αυτογκόλ ο Μαλανδρής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-4).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Αναγέννηση Λιμεναρίων: Βεζακιάδης, Τσαπανίδης, Μαλανδρής, Γερογιάννης, Γεωργούλας, Μαμουλάρι, Χρυσάφης, Σιδηράς, Παπαστεφάνου, Αγγελίδης, Κουκουτάρης.

    Αγωνίστηκαν και οι: Κομνηνός, Πασσάς, Νότας, Αρχοντίστσης, Σαλταρης, Ιακωβίδης, Μπλιώνης.

     

    Α.Ο.Κ.: Παγκάκης, Ηλιάδης, Μπλιός, Σέχου, Αλιατίδης, Περσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Χατζηκυριάκου, Ξόμπλιος, Μπούικο.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Παυλίδης, Πάλλας, Κέρθι, Θωμαϊδης.   Στην αποστολή ο Δήμιζας.

     

    Τέλος να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο  της Αναγέννησης  Λιμανρίων με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Α.Ο.Κ. για την τιμή που έκανε  στο σύλλογο της Θάσου να παραβρεθεί  στο γήπεδο των Λιμεναρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που έγινε για την ενίσχυση του Βασίλη Τζίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

     

    Comments are closed.