Bookmarks

    Ο Αντιπεριφερειάρχης καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος υποδέχθηκε τη Δευτέρα (12/3) νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο του, τον μεγάλο άσσο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμά Μαύρο, σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και πολύ εγκάρδιο.

     

    Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο (10/3) στο «Βερούλειο» στάδιο ήταν η πρώτη γνωριμία τους και αυτό διότι ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Θωμά Μαύρο, εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την ΑΕΚ Καβάλας, στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Την ίδια  μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Μαύρου σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Πέραμο.

    Να σημειωθεί το ότι ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος έκανε ειδική αναφορά στα γεγονότα της Τούμπας ενώ έκανε αναφορά στην μεγάλη προσφορά του Μαύρου Μαύρου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε τιμή την παρουσία του στο νομό Καβάλας και έδωσε συγχαρητήρια στις τοπικές ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βρασίδα Νέας Περάμου για τις εκδηλώσεις στις οποίες προχώρησαν.

     

    Οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου

    Από την πλευρά του ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής  Θωμάς Μαύρος, έκανε δηλώσεις και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από αυτά που έγιναν χθες το βράδυ. Οι αγάπες μου είναι ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ αλλά πάνω απ` όλα είμαι φίλαθλος. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή. Να πηγαίνει ο φίλαθλος την Κυριακή στο γήπεδο και να το βλέπει σαν διασκέδαση.   Για μένα είναι τιμή η επίσκεψη μου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και στην Καβάλα».

     

    Να αναφέρουμε ότι στο γραφείο του Θεόδωρου Μαρκόπουλου, βρέθηκαν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, ο παράγοντας του ΣΟΚ Χρήστος Ζησιάδης, και αρκετοί υπηρεσιακοί παράγοντες, Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος παρέδωσε στον Θωμά Μαύρο, δώρα που έχουν σχέση με την Καβάλα ενώ από την πλευρά του ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του δώρισε το βιβλίο του με την υπογραφή του. Να αναφερθεί ότι το μεσημέρι ο Αντιπεριριφερειάρχης Καβάλας και ο Θωμάς Μαύρος  χαλάρωσαν με ένα καφεδάκι στο γνωστό αθλητικό στέκι της Καβάλας «Δίοδος» με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

     

    Ο Θωμάς Μαύρος τιμήθηκε από την ΑΕΚ Καβάλας

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Θωμάς Μαύρος αποθεώθηκε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (10/3) στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ Καβάλας με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο «Βερούλειο» στάδιο από τους δεκάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο μεγάλος σκόρερ του Ελληνικού ποδοσφαίρου τιμήθηκε από την τοπική ΑΕΚ Καβάλας ενώ να σημειωθεί ότι την πλακέτα απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος ενώ τον καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης.. Ο Θωμάς Μαύρος ήταν πολύ απλός χαμογελαστός και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους οι οποίοι στην κυριολεξία τον αποθέωσαν.

     

    Comments are closed.