Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καλεί όλους τους αθλητικογράφους του νομού μας να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, καθώς στο τέλος του αγώνα θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του τελικού, προκειμένου αυτός να τιμηθεί με ειδικό έπαθλο από τη διοργανώτρια αρχή.

     

    Αυτό έγινε γνωστό μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης. Μεταξύ αυτών έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 14 Μαρτίου παρουσία των μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, κ.κ. Διακουμή Παναγιώτη και Πριονίδη Γεωργίου, οι κ.κ. Βερζαμάνης Κωνσταντίνος (πρόεδρος) και Τσαπανίδης Αναστάσιος   (προπονητής), του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, παρέλαβαν το πρώτο ποσό που πρόκειται να διατεθεί για τη θεραπεία του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, κ.κ. Διακουμή Παναγιώτη και Πριονίδη Γεωργίου, οι κ.κ. Βερζαμάνης Κωνσταντίνος (πρόεδρος) και Τσαπανίδης Αναστάσιος   (προπονητής), του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, παρέλαβαν το πρώτο ποσό που πρόκειται να διατεθεί για τη θεραπεία του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη.

    2. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ.

    3. Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας, μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», με ώρα έναρξης 18:00 μ.μ. Για το λόγο αυτό, οι αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/03/2018.

    4. Καλούμε όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας 2017 – 2018, μεταξύ του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    5. Την Κυριακή 18/03/2018 διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία, οι οποίοι είναι οι εξής:

    ·         Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ – Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

    ·         Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

    6. Καλούνται όλοι οι αθλητικογράφοι του νομού μας να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, καθώς στο τέλος του αγώνα θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του τελικού, προκειμένου αυτός να τιμηθεί με ειδικό έπαθλο από τη διοργανώτρια αρχή.

    7. Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη Τζίνη. ην Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2017 – 2018. Οι φετινοί διεκδικητές του τροπαίου είναι δύο από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ένωσής μας, ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Ο αγώνας αυτός θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη Τζίνη. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση, μετατρέποντας την από έναν απλό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή».

    Comments are closed.