Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΜΑ Καρπερής και στόχος των γηπεδούχων είναι η κατάκτηση του «τρίποντου», σε ένα παιχνίδι οποίο ο Α.Ο.Κ. αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

     

    Και αυτό διότι όπως αναμένεται ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές σε παίκτες οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τις ευκαιρίες στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Από κει και πέρα η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένη να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες του Α.Ο.Κ. λόγω τιμωρίας δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ματς με τον ΜΑ Καρπερής. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στον Σέχου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Νέστο αλλά αντίθετα στην αρχική ενδεκάδα επανέρχεται ο  Παπαστεριανός  που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που είχε τιμωρηθεί.  Εκτός πλάνων είναι επίσης ο Ψάλτης που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Ικανοποίηση Κ. Ανυφαντάκη

    Την ίδια ώρα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις του δηλώνει ικανοποιημένος για το ότι οι βάσεις μπήκαν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

    -«Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας πως θα τελειώσουμε καλύτερα το πρωτάθλημα. Αυτή η προσπάθεια δεν θα πρέπει να πάει χαμένη και σίγουρα οι βάσεις που μπήκαν για τα επόμενα χρόνια είναι σημαντικές. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.  Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσω είναι ότι έχει πάρα πολύ θετικά πράγματα αυτή η χρονιά. Ο στόχος ο Α.Ο.Κ. να φύγει από αυτή την κατηγορία είναι εφικτός αν και πρέπει να επιλέξεις το δρόμο που θα πας.  Είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει πάντως μια βάση καλή για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι όταν ξεκινήσαμε υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδες 3-4 παιδιά. Προσπαθούμε πάρα πολύ με υπομονή από μένα και τους

    Comments are closed.