Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και στο πλαίσιο μιας πρώτης  έρευνας για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Καβάλας, ζητά από όλα τα σωματεία της δύναμης της να ενημερώσουν εγγράφως, μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, πόσα τμήματα υποδομής διατηρούν (ανά κατηγορία) και στο πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας συμμετέχουν.

     

    Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά μέσα από το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και στο πλαίσιο μιας πρώτης  έρευνας για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Καβάλας, ζητά από όλα τα σωματεία της δύναμης της να ενημερώσουν εγγράφως, μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, πόσα τμήματα υποδομής διατηρούν (ανά κατηγορία) και στο πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας συμμετέχουν.

    2. Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 από τις 16:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο NATASSA της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η 2η περιφερειακή συνάντηση για το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Για το λόγο αυτό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προσκαλεί να παρευρεθούν στη συνάντηση οι Ενωσιακοί μας προπονητές, κ.κ. Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Λουκάς Τερμετζής και Βασίλης Χατζηβασιλειάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας, οι υπεύθυνοι του γυναικείου σωματείου ΚΑΒΑΛΑ ’86, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Ακαδημιών του νομού μας, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ.

    3. Τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στα γήπεδα Ν. Περάμου και Ελευθερών και αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στα ίδια γήπεδα. Τα τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης.

    4. Οι αξιωματούχοι των ομάδων που επρόκειτο να προσέλθουν σε απολογία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 27/02/2018, κ.κ. Τσάντας Παναγιώτης, Μανωλαράς Γεώργιος και Κατρακυλάκης Στυλιανός, καλούνται εκ νέου σε απολογία την Τρίτη 06/03/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.

    5. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων της αγωνιστικής 24-25/02/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 06/03/2018 και ώρα 18:00 μ.μ. τους παρακάτω:

    α. Ορφανίδη Μιχαήλ, πρόεδρο του σωματείου Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    β. Μπιλμπίλη Βασίλειο, παράγοντα του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    γ. Τσακίρη Π., πρόεδρο του σωματείου Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    δ. Καζαντζίδη Γεώργιο, πρόεδρο του σωματείου ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    6. Το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά  για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών έχει προγραμματισθεί από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής για την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε γήπεδα της πόλης της Καβάλας και θα γνωστοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

    7. Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 επίσκεψη από ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων στις Ενωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Καβάλας και διαπιστώθηκαν οι καταστροφές που αυτές έχουν υποστεί. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσει η καταγραφή και η αποτίμηση των ζημιών, καθώς και το κόστος της αποκατάστασης αυτών. Η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσής μας στην περιοχή των Αμισιανών είναι μια δέσμευση της διοίκησης, για την οποία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να την υλοποιήσει το συντομότερο δυνατό.

    8. Ενημερώνουμε τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας ότι την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση των αγώνων κατάταξης. Τόσο για την άνοδο από την Γ’ Κατηγορία στη Β’, όσο και για το γκρουπ διάκρισης. Παρακαλούνται τα άμεσα ενδιαφερόμενα σωματεία να εκπροσωπηθούν στην κλήρωση, προκειμένου να γίνει και ένας διάλογος μαζί τους, γύρω από τη διαδικασία τέλεσης των αγώνων κατάταξης.

    9. Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη  7 Μαρτίου 2018 στις 15:30 μ.μ.

    10. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ  του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018, για το πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Κατηγορίας αντίστοιχα, αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές Λεκάνης και Νικήσιανης».

    Comments are closed.