Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εφαρμόζοντας πίστα τις διατάξεις FIFA – UEFA – ΕΠΟ και σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύνδεσμο, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να προγραμματίσει στην πόλη μας Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου.

     

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή σημειώνεται ότι ο Γιώργος Σουφλέρης, αφού επικοινώνησε  με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Βρακά, έχει αποστείλει το σχετικό αίτημα, έτσι ώστε να αποφασιστεί η ημερομηνία που θα λειτουργήσει η Σχολή. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΠΣ Καβάλας προσπαθεί να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στον πτυχιούχο Καβαλιώτη προπονητή ποδοσφαίρου, ώστε να έχει μια συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση.

    Η Σχολή χρειάζεται υποχρεωτική παρακολούθηση από όλους τους προπονητές μας, για να έχουν το δικαίωμα απόκτησης της νέας ταυτότητας προπονητή τριετούς διάρκειας.

    Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Γιώργο Σουφλέρη, στο τηλέφωνο 6907-008.807.

    Comments are closed.