Bookmarks

    Με το πολυπόθητο διπλό μετά από παλικαρίσια εμφάνιση έφυγε ο Α.Ο.Κ. από το Διδυμότειχο μετά την σπουδαία νίκη επί την τοπικής ΑΕ με σκορ (1-2). Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στα μέσα του α’ ημιχρόνου, στη συνέχεια ανέβασε αισθητά την απόδοση του και τελικά κατάφερε να πάρει την πολύ μεγάλη νίκη και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

     

    Δύναμη και πάθος

    Το παιχνίδι να σημειωθεί ότι ήταν πολύ δυνατό, με πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες από τους παίκτες των δύο ομάδων λόγω του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος τόσο από της γηπεδούχους όσο και από πλευράς του Α.Ο.Κ.. Βέβαια να τονίσουμε ότι ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε την εστία των γηπεδούχων και παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, οι παίκτες του έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο με την αναμέτρηση να διεξάγεται υπό καιρικές συνθήκες κακές.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Στο 1και στη πρώτη καλή των γηπεδούχων η ΑΕ Διδυμοτείχου προηγήθηκε στο σκορ όταν ο αρχηγός της Χρήστος Γιαννόπουλος βρήκε τα δίχτυα της Καβάλας και έγραψε το (1-0). Λίγο πριν από την εκπνοή του α’ ημιχρόνου ο Α.Ο.Κ. έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 44’ ο Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το (1-1). Μάλιστα στο 66’ ο Α.Ο.Κ. πέτυχε την μεγάλη ανατροπή με σκόρερ τον Βαλαβανόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2) και χάρισε στην ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη το πολυπόθητο «τρίποντο».

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Α.Ο.Κ., ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και βοηθοί του, οι συμπατριώτες του Ηλίας Εμπλιούκ και Δημήτριος Κηλικιώτης. Μπροστά τους, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    ΑΕ Διδυμοτείχου (Κρίστο Τελκίνσκι): Συριτούδης, Θάνος, Καζάλας, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης, Γιαννόπουλος, Σουλεϊμάν.

     

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

     

    Comments are closed.