Bookmarks

    Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στον Α.Ο.Κ. αλλά και στον κόσμο του για την σπουδαία νίκη σε βάρος του Απόλλων Παραλιμνίου με (1-0) στο μεγάλο ντέρμπυ στο οποίο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου.

     

    Μία νίκη η οποία «σκόρπισε» την χαρά και την ικανοποίηση εντός και εκτός των αποδυτηρίων των «Αργοναυτών» με τον Κώστα Ανυφαντάκη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη

    Αναλυτικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης μετά το τέλος του ντέρμπι δήλωσε τα εξής:

    -«Εύχομαι τον Παύλο Δημητρίου τα καλύτερα. Είναι ένας κύριος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.   Μένω στα δικά του λόγια,  με τη νίκη μας να είναι δίκαιη.  Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι νέα παιδιά και παίζανε σήμερα ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, όσον αφορά τους στόχους του πρωταθλήματος. Ήταν επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο στήριξη από τον κόσμο.  Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Για μας ο δρόμος είναι ανηφορικός.  Θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

    Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Θέλαμε να έχουμε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις αλλά τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και κατακτήσανε δίκαια τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλες φορές.  Αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα ήμασταν εκτός πρωταθλήματος.  Αυτή η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ δουλειά με αυτά τα παιδιά. Αν υπάρχει μια περίπτωση μεταγραφική που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας δώσει πράγματα, θα κινηθούμε».

    Comments are closed.