Bookmarks

    Σπουδαίες νίκες για τις μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας στην Αλεξανδρούπολη στους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής μέσα στην Αλεξανδρούπολη με (0-4) και (0-1) αντίστοιχα σε βάρος των αντίστοιχων συγκροτημάτων της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    Σπουδαίο διπλό των Νέων με (0-4)

    Με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων στον Α’ Όμιλο που μετέχουν οι Μικτές Ομάδες των Ενώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους νέους της Ε.Π.Σ. Καβάλας να κλείνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Αλεξανδρούπολη με σπουδαία εκτός νίκη με σκορ (0-4).

     

    Πρωτάθλημα Νέων-6η αγωνιστική

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τους Νέους είναι τα εξής:

    ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Θράκης 2-1

    ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Καβάλας 0-4

     

    Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

    1. ΕΠΣ Ξάνθης 15 (17-10)

    2. ΕΠΣ Καβάλας 10 (11-7)

    3. ΕΠΣ Έβρου 7  (11-13)

    4. ΕΠΣ Θράκης 3  (10-18)

     

    Σπουδαίο διπλό των Παίδων (0-1)

    Με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων στον Α’ Όμιλο που μετέχουν οι Μικτές Ομάδες των Ενώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους Παίδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας να κλείνουν τις υποχρεώσεις του με εκτός έδρας νίκη με σκορ (0-1), μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

    Η Μεικτή ομάδα της Ξάνθης υποδέχθηκε αυτήν της Ροδόπης και βρέθηκε από το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ, αλλά τελικά αν και ζορίστηκε βρήκε την απάντηση, σκοράροντας στην τελευταία φάση του αγώνα για να φέρει το ματς στα ίσα και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

    Από την άλλη η Καβάλα έκανε αυτό που έπρεπε, νικώντας στον Έβρο με 0-1, αλλά τελικά με τον πόντο που πήρε η Ξάνθη έμεινε και οριστικά στην πρώτη θέση. Πλέον περιμένουν να δουν ποιες θα είναι και οι υπόλοιπες ομάδες που θα προκριθούν, για να μάθουν και τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Πρωτάθλημα Παίδων-6η αγωνιστική

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τους Παίδες είναι τα εξής:

    ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Θράκης 1-1

    ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Καβάλας 0-1

     

    Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

    1. ΕΠΣ Ξάνθης 13 (14-4)

    2. ΕΠΣ Καβάλας 13 (9-5)

    3. ΕΠΣ Θράκης 5 (3-10)

    4. ΕΠΣ Έβρου 3 (2-9)

    Comments are closed.