Bookmarks

    Τιμητική πρόσκληση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ώστε να παραστεί στην «36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

     

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη διοργανώτρια αρχή με σχετικό δελτίο τύπου, ο πρόεδρος της Ένωσης, Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος, έχει ήδη ενημερώσει τους αρμοδίους του ΠΣΑΠ ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς την ίδια ημέρα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλα  μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, προκειμένου να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να τιμήσουν με την παρουσία τους την ΕΠΣ Μακεδονίας.

    Ειδικότερα θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η ποδοσφαιρική Ένωση της Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκείνη την μέρα την ετήσια εκδήλωση της, αφιερωμένη στη διαφορετικότητα και στη μάχη κατά των διακρίσεων. Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει  προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί σε ειδική αίθουσα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα έχει ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία επισήμων από το χώρο του ποδοσφαίρου.

    Comments are closed.