Bookmarks

    Το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 12 Ιανουαρίου δεν έλειψε κανένα σωματείο της Θάσου από την ημερίδα που διοργάνωσε και υλοποίησε προς τιμήν τους η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να διδαχθούν τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας.

     

    Πέραν των παραγόντων, το παρών έδωσαν πολλοί προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων του νησιού, οι οποίοι «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τους καθηγητές διαιτησίας και έλαβαν σαφείς απαντήσεις.

    Η παρουσία όλων μαρτυρούσε ότι το νησί είναι ένα ζωντανό «κύτταρο» του ποδοσφαίρου μας, που διψά για μάθηση, ενημέρωση, βελτίωση σε όλους τους τομείς του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

    Εκτός από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, παρόντες ήταν και ο δήμαρχος Θάσου, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πλαφαδέλης, καθώς επίσης και ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρος Τσολάκης, οι οποίοι παρέμειναν μέσα στην αίθουσα του «Καλογερικού» μέχρι το τέλος της ημερίδας.

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τη διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας για το πρωτοποριακό αυτό βήμα που έκανε, ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο της και ζήτησαν αυτές οι πρωτοβουλίες να συνεχίσουν να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε η ενημέρωση να είναι διαρκής σε κάθε καινούριο που αφορά το ποδόσφαιρο.

    Εξάλλου όπως έγινε γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο Θάσου, κ. Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ, για τη δωρεάν παραχώρηση της αμφιθεατρικής αίθουσας «Καλογερικό», στην οποία διεξήχθη η ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας με θέμα τη διαιτησία, αλλά και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας προς τιμήν των σωματείων του νησιού.

    Επίσης, η Ένωση ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες των σωματείων της Θάσου για τη ζεστή φιλοξενία που επεφύλαξαν στους εκπροσώπους της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά και για το γεύμα  που τους παρέθεσε η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, κ. Κώστας Βερζαμάνης.

    Τέλος, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί θερμά το μέλος του Δ.Σ., κ. Παναγιώτη Διακουμή και τη σύζυγο του Βάσω, οι οποίοι με δικά τους έξοδα ανέλαβαν το κόστος της βασιλόπιτας, των αναψυκτικών, των εδεσμάτων και των καφέδων που προσφέρθηκαν απλόχερα σε όλους τους παρευρισκομένους και γενικότερα μερίμνησαν για την ετοιμασία του μπουφέ.

    Comments are closed.