Bookmarks

    Στην πρώτη του μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου προχώρησε ο Α.Ο.Κ. του οποίου η επιθετική γραμμή ενισχύθηκε με την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Παναγιώτη Ξόμπλιου.

    Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ξόμπλιος συνοδευόμενος από το μάνατζερ του και παλιό παίκτη του Α.Ο.Κ. Σάκη Γκόγκα, σήμερα Τετάρτη (3/1) βρέθηκε στα γραφεία του Α.Ο.Κ. και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Λουπέλης, ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Δεληκάρης και το μέλος της διοίκησης Ντίνος Κανάκης. Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Ξόμπλιος γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1996 και η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αετός Σκύδρας. Από κει και πέρα την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην ομάδα U17 της ΑΕΚ και την περίοδο 2013-2014 στην ομάδα U20 του Άρη Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την καριέρα του, στο συγκρότημα της Νίκης Βόλου και στην ομάδα U20 για έναν χρόνο. Το 2015 αγωνίστηκε στην U20 της Βέροιας και την επόμενη περίοδο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Βέροια έχοντας μία συμμετοχή.

     

    Παράλληλα να αναφέρουμε ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο» του Α.Ο.Κ. είναι και ο πλάγιος επιθετικός Βασίλης Πάλλας ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ξανά φορέσει την φανέλα των «Αργοναυτών».

    Comments are closed.